Premium :(

yoqq123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya hic ucuza premium satıcak yokmu e postası ile birlikte :(

ya hic kimse satmıyormu e-posta ile premium ucuz

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence borçlarınızı Ödemekle uğraş premiumu sonra alırsın internet kapansa ne yapıcan preyle bence borçalrınızı ödemekle uğraşın kurtulun sonra para biriktirir alırsın ucuz premium sıkıntılı oluyor banlı filan genellikle

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Başkasının verdiğini satın alabiliyorsun ama orjinal sitesinden alamıyorsun. ?!?!?!?

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Değmez. Bi fark yok açıkça aynı şey. Sadece girebileceğin server sayısı değişiyor bide skinin oluyor kendi adına o kadar.

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyuna başladıgım zamandan beri premiumsuz oynuyorum 3.5 yıldır hiç sıkılmadım bence Almana gerek yok

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bir aralar g2ada gayet stabil sorunsuz satılıyordu. Bende oradan almıştım. Ama minecraftın yöneticileri biraz açgözlü adamlar g2a ile konuşup satışı yasaklatmışlar. 20 ₺ civarına alabiliyordun. Microsofta geçmişti aslında indirim filan gelebilirdi. Yada steam pazarına girse çok ucuza satın alabilirsiniz. Ama mohjang kendi sınıfında activision ubisoft ve ea gamese benzedigini göstermiş oldu. Malesef 60 ₺ ile sitesinden alabilirsin. İninal kart filan satın alıp bayram harçlıklarıyla filan alabilirsin.

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Abi adam bildiğin bana Premium alın demiş bizimde borçlarımız var keşke benimde bir premiumum olsa paramızda yok :( :(