Premium'a Girememe sorunu

UmuToos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Screenshot_3.png

Ek'e Bakarsanız sorunun ne oldugunu öğrenebilirsiniz lütfen sorunumu çözmem için yardım edin

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Fotoğrafta "Sunucularımıza bağlanamadık diyor, lütfen çevrimiçi olduğunuzdan ve Minecraft'ınızın bloklanmadığından emin olun." diyor. Bu hatanın çözümü basittir. Java'nızı silin ve en güncel sürümünü tekrar yükleyiniz...

amadda

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Fotoğrafta "Sunucularımıza bağlanamadık diyor, lütfen çevrimiçi olduğunuzdan ve Minecraft'ınızın bloklanmadığından emin olun." diyor. Bu hatanın çözümü basittir. Java'nızı silin ve en güncel sürümünü tekrar yükleyiniz...
Konu dışı fakat
Acaba mavi renk fetişiniz falanmı var ne zaman görsem mavi mavi :D

İyi Forumlar

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konu dışı fakat
Acaba mavi renk fetişiniz falanmı var ne zaman görsem mavi mavi :D

İyi Forumlar

Önemli yerleri, vurgulanması gereken yerleri kalın ve mavi yapıyorum. Sadece önemli veya sadece vurgulanması gereken yerleri kalın yapıyorum. Mavi renk fetişimin olması asılsız bir yalandır. Pembe kullansam, sarı kullansam diğer temayı kullanan arkadaşlarını göz retinalarını aşırı bir şekilde öldürüp, kanatacağım için koyu mavi rengi seçtim ve gri ve yanına mavi güzel gidiyor. Umarım açıklayıcı olmuştur...

UmuToos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Sorunum çözüldü :)