Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Başlıktada Anladığınız Gibi Ben Premium'um. Ama Huzuni Kullanırsam Veya Hile Yaparsam Premium Ban Yermi Veya Premium'um Gider mi Lütfen Arkadaşlar Bilenler Yardım Etsin!!!
Yok Ya Ben Premium'un Gitmesinden Korkuyordum Zaten. Sadece Premiumların Girebildiği Serverlarda Hack Yapmam Çünkü Adam O Kadar Para Vermiş Yani. Ama Hack Öle Heryerde Yapmam Zaten Bende Hack'e Karşıyım.
Gider gider. Hatta evine polisler gelir hile yaptigin icin. Hile kullanmak basit insanlar icindir. Hayatta hic bir zaman hedefini dogru yollardan tutturamayan insanlar icindir. Hile hurda yapmadan, insanlarin hakkini yemeden kendi hayatini kuramayan insanlar icindir hile.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.