Preniumsuz Server Olur mu?

MinerBurak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben pek bu hamachi falan şeylerinden anlamam. Ben 2 akadaşımlar oynyabileceğim oynarken birbirmizi görebileceğimiz bir server kurabilir miyim? Merak ettim eğer olabiliyorsa ve beni bilgilendirirseniz sevinirim. İyi Forumlar... İyi Oyunlar....

Cosplay

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Premium olmadan da server kurulur. Ama ben server kuramam diyosan tek kişilikte map aç. Lan'ı başlat de. Böylece lan üzerinden oynayabilirsiniz. Ama evden eve bağlanmak için sw kurmak lazım. Bu da zahmetli bir iş.
Eğer server kurmak istiyorsan ben sana öğretebilirim ama hemen pes etmeyeceksin.:)
Not: Vaktim olursa anlatırım. Şu sıralar pek vaktim yok.:blase:

MinerBurak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Premium olmadan da server kurulur. Ama ben server kuramam diyosan tek kişilikte map aç. Lan'ı başlat de. Böylece lan üzerinden oynayabilirsiniz. Ama evden eve bağlanmak için sw kurmak lazım. Bu da zahmetli bir iş.
Eğer server kurmak istiyorsan ben sana öğretebilirim ama hemen pes etmeyeceksin.:)
Not: Vaktim olursa anlatırım. Şu sıralar pek vaktim yok.:blase:

Çok teşekkür ederim sherlock ya eyvallah kareşim ben işte arkadaşım bide kuzenimle oynucam oyunu, çokta bilgisisiz deilim yani enf azla 1 saat sürer yani vaktin varsa yardım eder misin?