acrossfire
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba öncelikle. 1 haftadır prison sunucu açmak için uğraşmaktayım. fakat build yeteneğim iyi olmadığı için haritada yardımcı olacak birisine ihtiyacım var.
gerisini tamamen ben halledicem ve bi sıkıntı olmazsa sunucu 1 ay içinde açılacak ve kendisi gardiyan(admin) rütbesi ile sunucuda yetkili olacak.
sunucu hakkında :
şu an 500mb ram bulunmakta (yapım aşaması için gayet yeterli bi miktar)
host : hanibu
plugin paketi bana aittir içinde 4 adet 300₺ değerinde plugin bulunmaktadır.
asıl hosta geçildiğinde olacak özellikler :
4gb/8gb ram
rabisu/batıhost vds sunucu
ve kapanması tamamen bana bağlı. aylık düzenli bir gelire sahip olduğum için sunucunun aylık ücretini rahatlıkla ödeyebilirim.
kendimden bahsedeyim :
adım : enes
yaşım : 17
5-6 yıldır minecraft oynamaktayım.
3 tane büyük sunucunun yapımında yer aldım (aktif 800+ oyuncuya sahip sunucular)
3 yıllık adminlik/moderatörlük geçmişim var.
aradığım kişide bulunmasını istediğim özellikler :
yaş : (bunun için limit koymuyorum. saygılı olması yeterli benim için )
build yeteneği : build yeteneğinin iyi olması gerekiyor. world edit ile 2 komut yazıp bitti diye yanıma gelirse direk banlarım. onu bende yapabiliyorum sonuçta boşunamı builder alıyorum.
skype,Discord,ts 3 gibi yerlerden benle aktif bir şekilde konuşması iyi olur : yazmakla uğraşmak istemiyorum. o haritayla ilgilenirken ben pluginlerle ilgilenmeye devam edicem.
şöyle bir not bırakayım: sunucu henüz açık olmadığı için yetkili olmak istemeyen arkadaşlar. kafamdaki sistemleri sunucuya uyarlayabilirsem Türkiye de benzeri olmayan prison/rpg/faction karışımı güzel bir sunucu olacağına inanıyorum. ücret tarafında sıkıntım olmadığı içinde reklamlarla oyuncu çekebiliriz.
yazıların hepsini okuduysan ve mimar olarak yardımcı olmak istiyorsan :
Discord: DonsuzMeymun#1218
ts 3 : ip atın geleyim (sunucu açmakla uğraşmak istemedim)
gerisini tamamen ben halledicem ve bi sıkıntı olmazsa sunucu 1 ay içinde açılacak ve kendisi gardiyan(admin) rütbesi ile sunucuda yetkili olacak.
sunucu hakkında :
şu an 500mb ram bulunmakta (yapım aşaması için gayet yeterli bi miktar)
host : hanibu
plugin paketi bana aittir içinde 4 adet 300₺ değerinde plugin bulunmaktadır.
asıl hosta geçildiğinde olacak özellikler :
4gb/8gb ram
rabisu/batıhost vds sunucu
ve kapanması tamamen bana bağlı. aylık düzenli bir gelire sahip olduğum için sunucunun aylık ücretini rahatlıkla ödeyebilirim.
kendimden bahsedeyim :
adım : enes
yaşım : 17
5-6 yıldır minecraft oynamaktayım.
3 tane büyük sunucunun yapımında yer aldım (aktif 800+ oyuncuya sahip sunucular)
3 yıllık adminlik/moderatörlük geçmişim var.
aradığım kişide bulunmasını istediğim özellikler :
yaş : (bunun için limit koymuyorum. saygılı olması yeterli benim için )
build yeteneği : build yeteneğinin iyi olması gerekiyor. world edit ile 2 komut yazıp bitti diye yanıma gelirse direk banlarım. onu bende yapabiliyorum sonuçta boşunamı builder alıyorum.
skype,Discord,ts 3 gibi yerlerden benle aktif bir şekilde konuşması iyi olur : yazmakla uğraşmak istemiyorum. o haritayla ilgilenirken ben pluginlerle ilgilenmeye devam edicem.
şöyle bir not bırakayım: sunucu henüz açık olmadığı için yetkili olmak istemeyen arkadaşlar. kafamdaki sistemleri sunucuya uyarlayabilirsem Türkiye de benzeri olmayan prison/rpg/faction karışımı güzel bir sunucu olacağına inanıyorum. ücret tarafında sıkıntım olmadığı içinde reklamlarla oyuncu çekebiliriz.
yazıların hepsini okuduysan ve mimar olarak yardımcı olmak istiyorsan :
Discord: DonsuzMeymun#1218
ts 3 : ip atın geleyim (sunucu açmakla uğraşmak istemedim)