prison server pluginleri

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Beyler ben bir Prison server açacağım serverde /maden a,/rutbeatla vb...
gibi şeyler olacak.Bunu hangi pluginle yapabilirim? birde prison server açmak için hangi pluginler gerekir?
[DOUBLEPOST=1397231751,1397231485][/DOUBLEPOST]konumu yanlış yere açtığımdan dolayı özür dilerim. @craft_man gerekli yere taşınırsa sevinirim.

Son düzenleme:

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
RPG server açmak için bir kere PROFESYONEL olmak gerekir.Ben bile 400 server açtıktan sonra VDS MMORPG açtım.Lütfen diğer türlerde acemiliğinizi bitirip kaliteli bir sunucu yapınız.Türklerinde kaliteli sunucular yapması gerek ve bu iş aceleyle olmaz.Diğer türler derken Faction ve HUB açarsan ASLA ! ilerleyemezsin.PvP,Macera sunucuları aç.
pvp,macera derken? ben faction açtımda bide nolrusun rpg server için temel plugin paketlerini ve konuda yazdığım gibi o /maden a vb.. pluginii verirmisin?

Umut_Yazar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kimse sana vermez eklentileri biraz kendin araştırmalısın ama hiç bulaşma derim çünkü emeğinin karşılığını alamıyorsun. İngilizcen iyiyse
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bir bak.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Beyler Özür dilerim.Ben prison server ile rpg serveri karıştırmışım. Prsion server nasıl yapcam hangi pluginler?[DOUBLEPOST=1397239087,1397238972][/DOUBLEPOST]konuda birkaç değişiklik yaptım.[DOUBLEPOST=1397239132][/DOUBLEPOST]
Pardon ben yanlış okumuşum, sen dediğim eklentiye bir bak.
Ya ben rpg ile prisonu karıştırmışım :D prison nasıl olcak?