Prison Sunucu Açarsam Tutarmı ?

Türkiyede Prison Sunucu Tutarmı ?

• Kullanılan toplam oy
    7

rikkie9

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Ben HyperCraft'ın eski kurucusu rikkie9.
HyperCraft'ı başka birisine devrettim çünkü aklımda başka bir proje var. Bu projede Prison sunucu kurmak.
Şimdi ben prison sunucu kurarsam tutarmı ? Ayrıca sunucuyu VDS üzerine kuracağım ve VIP satışları olmayacak.
Sizce böyle bir sunucu Türkiyede tutarmı ?

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tutarmı tutmaz'mı bilemem ama 20-30 kişilik Elit oyuncu'ya sahip olabilirsin.

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
İlk olarak dediklerimi yapman lazım , Kaliteli bir hapishane , Hapishane çeteleri [Asyalı,Zenci,Beyaz] , Hapishane içi işler , Hapishane Güvenliği , Hapishanedeki illegal silahlar , SUSUZLUK , Tuvalet , Yorulma , Nadir Eşyalar , Ziyaretçiler , Yaralanma , Ölünce CK olma , Düzgün Rol ortamı ve daha nicesi bunlara yapıcaksan tutar....

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen bi açta ona göre bakarız.
İlk olarak dediklerimi yapman lazım , Kaliteli bir hapishane , Hapishane çeteleri [Asyalı,Zenci,Beyaz] , Hapishane içi işler , Hapishane Güvenliği , Hapishanedeki illegal silahlar , SUSUZLUK , Tuvalet , Yorulma , Nadir Eşyalar , Ziyaretçiler , Yaralanma , Ölünce CK olma , Düzgün Rol ortamı ve daha nicesi bunlara yapıcaksan tutar....
öyle şeyler zorunlu değil kardeşim.Prison sunucu çok oynamadım herhalde?
amaç: maden kasıp eritip para yapıp başka bir hücreye taşınmak,hücreden hücreye geçerken dışarı çıkmaya çalışıyorsun.
Örnek:
A-1
B-2
C-3
D-4
E-5
F-6
G-7
H-8
I-9
J-10
K-11
L-12
Özgür
gibisinden.

enes lol lol

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Türkiyede amaç ne söylüyümmü ? Adam servera gelicek "alım varmı" daha sonra "warp lapis" 15 dakikada p4 set ve kılıç sonra "warp orman" hack açıp adam kes daha sonra inkar et haksızları banlat serverin kralı ol admine yalakalık yapıp yetki iste gerisini siz düşünün :D

Prison'da oynanabilir ama sevilcek ve kaliteli bir sunucu açman şart!

enes lol lol

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen tamamıyla rpg anlattın be :D Bildigim Kadarıyla PvP'den biraz olsada uzak ekonomi üstüne kurulmuş bir sistem prison.

TrustNoONE

En iyi cevaplar
0
Açılan ilk prisonlar öyleydi Siz Lapislisini yapın ben rol tabanlısını yaparım

Bir anda size şöyle yapasım gelmedi değil

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açılan ilk prisonlar öyleydi Siz Lapislisini yapın ben rol tabanlısını yaparım

Bir anda size şöyle yapasım gelmedi değil
kardeş senin dediğin için ne kadar kod gerekir biliyor musun? sen diyorsun wynncraft'in prison sürümünü yapalım.
Bak bu işler kolay değil,havadan tuttuğun lafları ortaya atma.Biliyorum yapılabilir ama şu an prison denince akla gelen tek şey bu,seninki uzun ve eğlenceli bir fantezi gibi :D

TrustNoONE

En iyi cevaplar
0
kardeş senin dediğin için ne kadar kod gerekir biliyor musun? sen diyorsun wynncraft'in prison sürümünü yapalım.
Bak bu işler kolay değil,havadan tuttuğun lafları ortaya atma.Biliyorum yapılabilir ama şu an prison denince akla gelen tek şey bu,seninki uzun ve eğlenceli bir fantezi gibi :D
AteşNetwork'ü tanımayan arkadaş Zaten Medieval RPG Yapıyoruz Prisonda yaparız zormu ....