PrivacyFC - Yönetim Ekibine Takım Arkadaşı Arıyoruz!

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
privacyfc.gif

PrivacyFC
Üç arkadaşın hayalleriyle açılacak olan bir sunucudur. Hedefimiz "ses getirmek!"; binaenaleyh kendine güvenenleri uygun görürsek sunucumuza bekliyoruz.
---

Adınız:
Soy adınız:
Yaşınız:
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur):
Oyundaki isminiz:
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler):
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?:
Oyunculara nasıl davranırsınız?:
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?:
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?:

Adınız:
Soy adınız:
Yaşınız:
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur):
Oyundaki isminiz:
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler):
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?:
Oyunculara nasıl davranırsınız?:
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?:
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?:
Küp sanatına güveniyor musun?:
Medievaldan anlıyor musun?:
Yapıtlarından en az 2 fotoğraf:

yunusemrekabak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:yunus
Soy adınız:yıl...
Yaşınız:16
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur):ikiside var skype: cpt_kylha
Oyundaki isminiz:monster_sayrawr
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler):konyacraft(moderatördüm) , son oyuncu (rehberlik yaptım)
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?:sizinle birlikte ses getireceğimizi düşünüyorum
Oyunculara nasıl davranırsınız?:hoş görü sempatik dost canlısı vb..
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?:admin,rehber,mod yetkisi ne olursa olsun hoşgörüyle bakarım
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: tanışırız kanki oluruz

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
Adınız:yunus
Soy adınız:yıl...
Yaşınız:16
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur):ikiside var skype: cpt_kylha
Oyundaki isminiz:monster_sayrawr
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler):konyacraft(moderatördüm) , son oyuncu (rehberlik yaptım)
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?:sizinle birlikte ses getireceğimizi düşünüyorum
Oyunculara nasıl davranırsınız?:hoş görü sempatik dost canlısı vb..
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?:admin,rehber,mod yetkisi ne olursa olsun hoşgörüyle bakarım
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: tanışırız kanki oluruz
Yönetim de görüştük 2 olumsuz cevap, 1 olumlu cevap geldi. 2 tane olumsuz cevap olduğu için reddedildiniz.

JoKrZz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mehmetali
Soy adınız: Özserçe
Yaşınız: 17
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur): jokrzzmali , Discord: Mehmetali''JoKrZz''Özserçe#5631
Oyundaki isminiz: JoKrZz
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler): nomercymc , diamondcraft , heroinecraft , herocraft , minetc
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?: Yaklaşık 8 9 yıllık minecraft server deneyimim var ve plugin ve mimari konusunda üstün yeteneklerim var. Açıkçası yaklaşık 4 aylık gibi bir ara vermiştim ama bu oyunda çok fazla bilgim olduğu için bu bilgiler çöp olsun istemedim ve eskidende olduğu gibi JoKrZz ismini tekrar minecrafta getirmek istiyorum.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyuncularla Arkadaş bağı kurup sıcak bir ortam sağlarım.
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?: Eğer karşı tarafta sıcak davranırsa müthiş bir ekip ruhu ortaya koymaya çalışırım bir sistem olur sistemin sağ tarafını ben sol tarafını karşı taraf yönetir ve sistemi sorunsuz çalıştırırız
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: düşünüyorum.Ancak bir sıkıntı çıkarsa bunu dışarıya vurmam içimde yaşarım veya ekibin kötü etkilenmemesi için gerekirse haklı olsam bile özrümü dilerim.Özür dilemek ezilmek değil erdemliktir.

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mehmetali
Soy adınız: Özserçe
Yaşınız: 17
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur): jokrzzmali , Discord: Mehmetali''JoKrZz''Özserçe#5631
Oyundaki isminiz: JoKrZz
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler): nomercymc , diamondcraft , heroinecraft , herocraft , minetc
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?: Yaklaşık 8 9 yıllık minecraft server deneyimim var ve plugin ve mimari konusunda üstün yeteneklerim var. Açıkçası yaklaşık 4 aylık gibi bir ara vermiştim ama bu oyunda çok fazla bilgim olduğu için bu bilgiler çöp olsun istemedim ve eskidende olduğu gibi JoKrZz ismini tekrar minecrafta getirmek istiyorum.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyuncularla Arkadaş bağı kurup sıcak bir ortam sağlarım.
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?: Eğer karşı tarafta sıcak davranırsa müthiş bir ekip ruhu ortaya koymaya çalışırım bir sistem olur sistemin sağ tarafını ben sol tarafını karşı taraf yönetir ve sistemi sorunsuz çalıştırırız
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: düşünüyorum.Ancak bir sıkıntı çıkarsa bunu dışarıya vurmam içimde yaşarım veya ekibin kötü etkilenmemesi için gerekirse haklı olsam bile özrümü dilerim.Özür dilemek ezilmek değil erdemliktir.
3 olumlu cevap. Ekibimize hoş geldiniz! live:ziyapvpofficial

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
Adınız: Baran
Soy adınız: Kaya
Yaşınız: 16
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur): Skypeden istek attım alınır isem kabul edersiniz , Baran Kaya
Oyundaki isminiz: ToxicPvp
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler): SonHukumdar , SonyTurk , VortexMC vb.
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?: Size inanıyorum ve bu server tutacak :)
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Gayet hoş samimi davranırım.
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?: Sizde bana karşı saygılı olursanız size saygım sonsuz
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Düşünüyorum.
Maalesef ki 3 olumsuz cevap. İyi günler. :(

Vuenn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mennan
Soy adınız: Sali
Yaşınız: 16
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur): Skype : Menoisback DC: FiexOfficial
Oyundaki isminiz: VUENN
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler): VortexMC , herocraft , minetc
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?: Dogruyu Soylemek Gerekirse Ciddi oldugunuzu dusundum bu iste acikcasi.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyuncularla iyi davranirim hosgoruyle dost canlisiyim ortam saglarim.
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?: Yetkililere Karsi Acikcasi Iyi davranirim saygiliyim
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet Dusunuyorum Bi Ekip olup dagilmayiz

Baybaybaykus

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Adınız:Alp
Soy adınız:Özçelik
Yaşınız:13(herkes yaşa bakar ama bence yeteneğe bakılmalı...)
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur): skype: Scorpion | Discord: *Scorpion*
Oyundaki isminiz: Scorpious
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler): snap craft adlı yabancı sunucuda çalıştım hala açık sunucu ama beni atıp arkadaşını aldılar :(
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?: Çünkü takliter aslını yüceltir,ve ben sizinle asıl olup yücelmek istiyorum.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: saygılı ve ciddi.
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?: saygılı ve şakacı.
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: evet.