Pro.Mimar Alimi Vardir.

Furkan_G

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oncelikle Hepinize Merhabalar Arkadaslar;
Serverimizi bastan tasarlayacagiz,
Bu yuzden bize 2 mimar gereklidir.
Mimar olmak icin ozellikler:
- Cok ama Cok iyi olmalidir.
- Kare, Dikdortgen gibi yapilar yapmamalidir.
- Daha onceki yapitlarinin resmi gerekmektedir. "ZORUNLUDUR"
Iletisim icin:
Not: Alimlar bittigi zaman konu basliginda bitti olarak yazilicaktir.

Son düzenleme:

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skype'da fazla çevrimiçi değilim. Fakat buradan özelden konuşabiliriz... Ve ayrıca yapı resminiz zorunlu demişsiniz. Şu an bir arsa projesi yapmaktayım... Sonralarda size gösterebilirim veya ister iseniz sunucuda deneyebilirsiniz...
Önemli Not: Mimarlık olarak güvenebileceğiniz kişileri alınız... İki mimar olduğunda biri, bir şey yaparken diğeri ona hainlik yapıp siler... Umarım sunucunuz gelişir... İyi akşamlar.

adplu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skype'da fazla çevrimiçi değilim. Fakat buradan özelden konuşabiliriz... Ve ayrıca yapı resminiz zorunlu demişsiniz. Şu an bir arsa projesi yapmaktayım... Sonralarda size gösterebilirim veya ister iseniz sunucuda deneyebilirsiniz...
Önemli Not: Mimarlık olarak güvenebileceğiniz kişileri alınız... İki mimar olduğunda biri, bir şey yaparken diğeri ona hainlik yapıp siler... Umarım sunucunuz gelişir... İyi akşamlar.
Seninle Nasıl İletişim Kurabiliriz ? SrModum

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Seninle Nasıl İletişim Kurabiliriz ? SrModum
Sunucu adresini özelden veya buradan verebilirsiniz. Oyunda konuşabiliriz. İyi akşamlar.

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gençler serverin şuanda süresi bitti 2 güne rabisuya geçicez haberiniz olsun diye söylüyorum geçtiğimizde skypeden veya buradan ipyi yazarız gelirsiniz

Canercanpro123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba kardeşim. İyi bir yapı yapma yeteneğim var. Fotoğraf gerekli demişsiniz. şu an burda uğraşmak istemedim özelden ip atıp sizin serverde yapmak istedim. World edit yarımıyla.
SKYPEM: facebook:sende-gel0526 Orda diyen kardeşimiz gibi. Güvendiğiniz birilerini builder yapın. Yoksa birisi serverinizi afedersiniz. (Bo* Edebilir) Uyarım buydu. Teşekürler. Skypede eklerseniz ordan konuşabiliriz.
SKYPEM: facebook:sende-gel0526

Merhaba kardeşim. İyi bir yapı yapma yeteneğim var. Fotoğraf gerekli demişsiniz. şu an burda uğraşmak istemedim özelden ip atıp sizin serverde yapmak istedim. World edit yarımıyla.
SKYPEM: facebook:sende-gel0526 Orda diyen kardeşimiz gibi. Güvendiğiniz birilerini builder yapın. Uyarım buydu. Teşekürler. Skypede eklerseniz ordan konuşabiliriz.

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
SKYPEM: facebook:sende-gel0526 Orda diyen kardeşimiz gibi. Güvendiğiniz birilerini builder yapın. Yoksa birisi serverinizi afedersiniz. (Bo* Edebilir) Uyarım buydu. Teşekürler. Skypede eklerseniz ordan konuşabiliriz.

SKYPEM: facebook:sende-gel0526 Orda diyen kardeşimiz gibi. Güvendiğiniz birilerini builder yapın. Uyarım buydu. Teşekürler. Skypede eklerseniz ordan konuşabiliriz.
serveri rabisuya geçirdik skypemi eklerseniz özelden ipyi gönderebilirim skype : burakaritas