TheBuilder
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
öncelikle Şikayetlerinizi Önceki Konuya Yanı [ Serverine Builder Admin Benzeri Arayan Profesyonel Ekip !!! [Parasız çalışıyoruz ]
a göndere bilirsiniz bu konuyu neden açtığımı sorarsanız düzgünce isteklerinizi belirtin diye diyor konuda hakaret aldık
Bilgilendirme Kısaca [ özet ] Diyer konunun Aynısı
Okumayanlar için
Ekibizimiz parasız çalışıyor eyer bizi alırsanız memmun kalırsınız
mesela buildere ihtyacınız varsa 3 tane var admin arıyorsanız 2 tane var...
Nasıl Size Ulaşırım_______________
Bize ulaşmak çok kolaydır alta yorum olarak
Serverin türü :
İP Adresi:
1 yapıya kaç dakika verirsiniz:
Ne arıyorsunuz :
Neden bizi seçtiniz:
Not : forum sayfasına 1-2 saat arılıklarla bakılır En kısa sürede cevap yazarsanız cevaplarız
Not : bu arada arkadaşlar benim oyundaki Hesabımı bazıları öğrenmek istiyor Hesabımın adı : DivineeXD
Not : Bazı arkadaşlarımız DivineeXD yı fake olarak kullanıyor lütfen servere gidipte ben o yum demeyiniz
Not: Önemli!! Göndereceğimiz kişinin Adını Forumda belirtiriz
Yani biri gelip beni Forumdaki [ DivineeXD ] Gönderdi Derlerse İnanmayınız Okuduğunuz için tesekkürler
Biz Profesyonel olarak bazı ünlü Serverlerde Çalışan Bir ekibiz ve yeni başlayan sunucuları yardım ederek onlarında gelişmesini sağlıyoruz ekibimiz tam olarak 14 kişiden oluşmaktadır
4Builder 3 UstaRehber 2Admin 1kurucu 3 Moderatör ve 1 Reklamcı yız Eyer isterseniz sizide diyer Sunucular Gibi İşlerinizi görmeyi hefes ile bekliyoruz
a göndere bilirsiniz bu konuyu neden açtığımı sorarsanız düzgünce isteklerinizi belirtin diye diyor konuda hakaret aldık
Bilgilendirme Kısaca [ özet ] Diyer konunun Aynısı
Ekibizimiz parasız çalışıyor eyer bizi alırsanız memmun kalırsınız
mesela buildere ihtyacınız varsa 3 tane var admin arıyorsanız 2 tane var...
Nasıl Size Ulaşırım_______________
Bize ulaşmak çok kolaydır alta yorum olarak
Serverin türü :
İP Adresi:
1 yapıya kaç dakika verirsiniz:
Ne arıyorsunuz :
Neden bizi seçtiniz:
Not : forum sayfasına 1-2 saat arılıklarla bakılır En kısa sürede cevap yazarsanız cevaplarız
Not : bu arada arkadaşlar benim oyundaki Hesabımı bazıları öğrenmek istiyor Hesabımın adı : DivineeXD
Not : Bazı arkadaşlarımız DivineeXD yı fake olarak kullanıyor lütfen servere gidipte ben o yum demeyiniz
Not: Önemli!! Göndereceğimiz kişinin Adını Forumda belirtiriz
Yani biri gelip beni Forumdaki [ DivineeXD ] Gönderdi Derlerse İnanmayınız Okuduğunuz için tesekkürler
Biz Profesyonel olarak bazı ünlü Serverlerde Çalışan Bir ekibiz ve yeni başlayan sunucuları yardım ederek onlarında gelişmesini sağlıyoruz ekibimiz tam olarak 14 kişiden oluşmaktadır
4Builder 3 UstaRehber 2Admin 1kurucu 3 Moderatör ve 1 Reklamcı yız Eyer isterseniz sizide diyer Sunucular Gibi İşlerinizi görmeyi hefes ile bekliyoruz