Profesyonel Plugin Kodlayıcı

xXfuckjea23Xx

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Forumdaki en iyi plugin kodlayıcısı kim ? :D bana skyblock plugini lazım ama benim istediğim gibi olucak o yüzden plugin kodlayabilen birisiyle birlikte bu projeyi gerçekleştirmek istiyorum. Eğer Plugini Yapabilirsek Yani İstediğim Gibi Olursa Eğer Elbetteki yapacak Arkadaşa PayPal İle Yada İstediği Bir Şekilde Belirli Bir Ücret Ödeyeceğim Yani Emeği Karşılıksız Kalmayacak

@umut_ @Schaffer79

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Benim İsmim Oraya Yalnışlıklamı Girdi Yoksa Birisi Hesabımı Kullanıp Plugin Falan Paylaşıyorda Haberimmi Yok :p

Blacklight

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim siz pluginin türkçeleştirilmiş ayarlanmış halinden "KODLANMIŞ PLUGİN" diye bahsediyorsunuz.
Ne kadar saçma bir durum.

Plugin zaten kodlanmış ve başka birisi kodlasın diyorsunuz biraz mantık!

xXfuckjea23Xx

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardeşim siz pluginin türkçeleştirilmiş ayarlanmış halinden "KODLANMIŞ PLUGİN" diye bahsediyorsunuz.

Ben Zaten Konunun Başında Yazdım . Ben Skyblock Pluginini Özel Bazı Kendi İsteklerimle Oluşmasını İstiyorum Zaten Skyblock Pluginin Olduğunu Bende Biliyorum.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1

adam istediği özelliklerle kodlanmasını istiyor türkçeleştirme config ayarlama değil

Blacklight

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skyblock pluginini istediği gibi kodlattırcak derken, oyuna başlangıçta salıncaklı, tahteravellili bir ada mı istiyormuş hayırdır :D