{Profile} Oyuncuların Tüm Bilgileri Tek Komutla Karşınızda {Çok Yakında}

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar eklenti meraklıları. Yeni sunucum için nasıl bir plugin bulsam, nasıl bir eklenti tasarlasam diye uzun süredir kafa patlatıyordum ki sonunda aklıma bir tane geldi. Eklentiyle sunucudaki oyuncuların tüm bilgilerini tek komutla görebileceksiniz. Benim sunucum için bir bakıma kimlik kartı gibi olacağını söyleyebilirim.

Komutlar
/profile oyuncuismi [Oyuncunun Profilini Gösterir]
/profile ac [Başka Oyuncuların Profilinizi Görebilmesine İzin Verir]
/profile kapat [Başka Oyuncuların Profilinizi Görmesini Engeller]

Profilde Gösterilecek Bilgiler
*Kullanıcı Adı
*Resim [Skininin Kafası]
*Kullanıcı Grubu
*Memleketi
*Kaç Oyuncu Öldürdüğü
*Yaşı

Aklıma şimdilik bu kadar geldi fakat daha sonra aklıma gelenleri ekleyebilirim. Bu konuda fikrini almak istediğim arkadaşları alttaki taglistte görebilirsiniz.

TAGLİST
@KadirBerk
@Maruf61
@ErenBeyazkurt
@Sergunkorowakurwa
@Iskefiyeli18
@MUHDE

Ve diğer sevdiğim, saygı duyduğum + plugin/eklenti meraklısı herkes...

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ben pek meraklı değilim ama başarılı bir plugine benziyor. En azından bilgilere bakmak için uğraştırmıyor.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hmm yapilabilir zor degil her kullanici icin bi dosya olusturulup oraya kayit edilebilir. Ancak sikinti surda bizim millet kayit olurken guvenlik icin mail istedigimizde kayit olan 2000 kisiden sadece 15 20 tanesi (max) mail adresi verme ile ugrasiyor bu kadar bilgiyi verirlermi orasi supheli :)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana kalırsa gereksiz.
Yüz yüze konuşmak varken neden böyle yapılsın.

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Bunun Yerine Admin Ve Rehberlere Özel Başka Bi Skript Yazabilirsin.
/Profil [Oyuncu] Yazınca Direk Şunlar Çıkabilir;

Kullanıcı Adı:
Kullanıcının Aldıgı Uyarılar;
Kaç Kişi Öldürdüğü;
Kaç Kere Hapis Yattı;
Kaç Kere Banlandı; 3 den sonra sınırsız banlayabilirsin?

Bence Böyle Daha İşe Yarar Oyuncunun Kafasını Oyun İçi Göstermede Zorlanabilirsin Bu Sadece Benim Düşüncem İstiyosan Bunu Dene

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm yapilabilir zor degil her kullanici icin bi dosya olusturulup oraya kayit edilebilir. Ancak sikinti surda bizim millet kayit olurken guvenlik icin mail istedigimizde kayit olan 2000 kisiden sadece 15 20 tanesi (max) mail adresi verme ile ugrasiyor bu kadar bilgiyi verirlermi orasi supheli :)
E posta istemeyeceğim kayıt olurken .s
Aynen insanımız e-postasını yerini yazmaya üşenir ve
fake bir yaş uydurur :D
RPG sunucu olduğu için sunucum karakter için eklemiştim yaş bölümünü. Gerçek hayat için değil yani.
Bana kalırsa gereksiz.
Yüz yüze konuşmak varken neden böyle yapılsın.
Yüz yüze konuşma kısmını anlamadım, biraz daha açar mısın ?
Bence Bunun Yerine Admin Ve Rehberlere Özel Başka Bi Skript Yazabilirsin.
/Profil [Oyuncu] Yazınca Direk Şunlar Çıkabilir;

Kullanıcı Adı:
Kullanıcının Aldıgı Uyarılar;
Kaç Kişi Öldürdüğü;
Kaç Kere Hapis Yattı;
Kaç Kere Banlandı; 3 den sonra sınırsız banlayabilirsin?

Bence Böyle Daha İşe Yarar Oyuncunun Kafasını Oyun İçi Göstermede Zorlanabilirsin Bu Sadece Benim Düşüncem İstiyosan Bunu Dene
Görüşün için teşekkürler fakat sunucuda admin ve rehber olmayacağı için dediklerini yapamam :)

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Demek istedigim o deildi. Authme de eger sifreni unutursan vs. Die email le kurtarma yapabiliosun bu bizim sunucuda acikdi ama hesap guvenligi saglamak icin bile 2000 kisiden 20 kisi anca mail ini yazdi. Yani demek istedigim su bizim millet usengec cok buyuk bi kismi memleket yas vb doldurmaya usenecektir :)

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demek istedigim o deildi. Authme de eger sifreni unutursan vs. Die email le kurtarma yapabiliosun bu bizim sunucuda acikdi ama hesap guvenligi saglamak icin bile 2000 kisiden 20 kisi anca mail ini yazdi. Yani demek istedigim su bizim millet usengec cok buyuk bi kismi memleket yas vb doldurmaya usenecektir :)
Anladım, fikirlerin benim için önemli. Teşekkürler.