Gutenberg
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu konumda basit bir şekilde nasıl müzik birleştirebileceğinizi/kesebileceğinizi göstermeye çalıştım. Eğer sevdiğiniz müziklerin daha uzun olmasını istiyorsanız ve karmaşık programlarla uğraşacak vaktiniz yoksa aşağıda göstereceğim yöntemlerle çok kısa bir şekilde müziğinizi düzenleyebilirsiniz.
Öncelikle düzenlemek istediğiniz müziği seçiyor ve mp3 formatında indiriyoruz. Youtube-Mp3 Dönüştürücü mahkeme kararı ile kapatıldığı için alternatif dönüştürme sitelerini kullanmamız gerekecek. Ben
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
siteye göre anlatacağım.
Vermiş olduğum linke tıkladıktan sonra dönüştürmek istediğiniz müziği yukarıdaki resimde gördüğünüz şekilde Dosya Seç bölümünden seçip yüklemek suretiyle dönüştürme işleminize başlayabilirsiniz. Eğer düzenleyeceğiniz müzikte resim bulunuyorsa veya direkt klip düzenlemek istiyorsanız sağ altta bulunan Bit Hızı bölümünden görüntü kalitesini ayarlayabilirsiniz. Dönüştürme işlemi bittikten sonra dönüştürülmüş müziği indirin.
Müziği indirdikten sonra yapmak istediğiniz işleme göre yukarıdaki seçeneklerden birini seçmelisiniz. Ben müziği kesme ve kırpmayı ele alacağım.
İndirmiş olduğunuz müziği tekrardan Dosya Seç bölümünden seçiyoruz ve birkaç saniye bekliyoruz. Ardından açılan pencerede müziğin nasıl olmasını istiyorsak ona göre ayarlamalar yapıyoruz.
Resimde gördüğünüz gibi yeşil tutma kollarını sürükleyerek kesmek istediğimiz bölümü seçiyoruz. Eğer kesmek istediğiniz bölümün tam saniyelerini biliyorsanız sağ alttaki bölümden ona göre ayarlayabilirsiniz. Eğer müziğinizin başlangıçta, bitişte veya her ikisinde de sesinin yüksek/alçak çıkmasını istiyorsanız Artan/Azalan bölümünden seçim yapabilirsiniz. Son olarak telefonunuzun işletim sistemine göre çıktı formatını ayarladıktan sonra Kes butonuna basıyoruz.
Gördüğünüz gibi kesme işleminiz tamamlandı.
Şimdi sıra kestiğimiz bölümü birleştirip uzatmada!
Müziği birleştirmek için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
siteye giriş yapıyoruz. Dilerseniz yukarıda bahsettiğim işlemlerin aynısını bu sitede de yapabilirsiniz hatta video bile kesip dönüştürebilirsiniz. Neyse, biz konumuza dönelim.Kesmiş olduğumuz müziği Parça Ekle bölümüne tıklayıp yüklüyoruz.
Birinci kısma müziği ekledikten sonra ikinci, üçüncü, kısacası kaç defa aynı melodinin tekrar etmesini istiyorsanız o kadar ekleme yapıyorsunuz. Ben aşağıda örnek olması amacıyla bir tane yaptım.
Parça ekleme işlemini yaptıktan sonra Birleştir butonuna basıyoruz ve birkaç saniye bekliyoruz. Birkaç saniye dediğime bakmayın, birleştirme yapacağınız müzik ne kadar uzunsa süre de o kadar artar.
Gördüğünüz gibi birleştirme tamamlandı. Artık tek yapmanız gereken İndir butonuna tıklayıp en sevdiğiniz müziği sıcak bir içecek eşliğinde saatlerce dinlemek
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Kullanacağınız Siteler
Audio Joiner
Audio Trimmer
Audio Trimmer