eno4644
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
TP-LİNK TD854W Port Yönlendirmeyi Anlatacağım Aslında Bilene Çok Basit Yazı ve bazı Resimlerle Anlatacağım Anlatacağım.
Diğer Tp-link'lerde buna benziyor yöntemi.
1- Bilgisayardan yapıyorsanız Çalıştır(Ara) Kısmına ''cmd'' yazalım sonra ''ipconfig'' yazalım.Default Getawaydaki İp Adresini Tarayıcıya Yazalım. (Android vb.den yapıyorsanız Ayarlardan Wifiden gelişmişe basıp öğrenebilirsiniz.)
2-Admin olarak girişimizi yapalım
3-Daha Sonra Gelişmiş yazan yere tıklayalım.
4-Daha Sonra Nat yazan yere Tıklayalım Ordanda Sol kenarda Sanal Sunucuya Tıklayalım.
5-Daha da Sonra Resimdekileri yazın(Kullanıcı Tanımlıya İstediğinizi Yazabilirsiniz) ve Lan İp Adresi Yerine Girdiğiniz Cihazın İp Adresini Öğrenin. (Wifiden gelişmişe tıklarsanız ip yazar .
Ben Daha Önce Yaptım Gördüğünüz Üzere.
6-Şimdi Minecraft Pocket Editiona girin ve ayarlardan multiplayeri açın. Açtıktan sonra istediğiniz dünyaya girin . Artık portumuz açık ve serverimizde açık başkalarının da girmesi için
Tabletten ve telefondan vb. aynı şekilde uygulanıyor sadece platform değişik. 
Konuya baktığınız için teşekkürler
Diğer Tp-link'lerde buna benziyor yöntemi.
1- Bilgisayardan yapıyorsanız Çalıştır(Ara) Kısmına ''cmd'' yazalım sonra ''ipconfig'' yazalım.Default Getawaydaki İp Adresini Tarayıcıya Yazalım. (Android vb.den yapıyorsanız Ayarlardan Wifiden gelişmişe basıp öğrenebilirsiniz.)
2-Admin olarak girişimizi yapalım
3-Daha Sonra Gelişmiş yazan yere tıklayalım.
4-Daha Sonra Nat yazan yere Tıklayalım Ordanda Sol kenarda Sanal Sunucuya Tıklayalım.
5-Daha da Sonra Resimdekileri yazın(Kullanıcı Tanımlıya İstediğinizi Yazabilirsiniz) ve Lan İp Adresi Yerine Girdiğiniz Cihazın İp Adresini Öğrenin. (Wifiden gelişmişe tıklarsanız ip yazar .
Ben Daha Önce Yaptım Gördüğünüz Üzere.
6-Şimdi Minecraft Pocket Editiona girin ve ayarlardan multiplayeri açın. Açtıktan sonra istediğiniz dünyaya girin . Artık portumuz açık ve serverimizde açık başkalarının da girmesi için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
a tarayıcıdan girin operadan ve chorame den girmeyin. Girdikten sonra ordaki ipyi portu 19132 olacak şekilde oyuna girecek şekilde arkadaşlarınıza verinve oyunun keyfini çıkarın Konuya baktığınız için teşekkürler
Son düzenleme: