[ProHack] AntiHack Skript Version v2.0 ! Kill Aura Koruması Eklendi!

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anti-Aura mı geliştireceksin?
Oyuncu vurduğunda arkasına, ve hafif üstüne bir npc ışınlanacak. Kafayı nereye çevirirseniz o da çevirdiğiniz yönün tersine doğru gidecek. Yani hep arkanızda duracak.

Böyle sadece aura engellenebilir. Fakat Click-Aimbot sanırım, bu hileyi engellemek biraz zor. Aura gibi otomatik vuruyor ama bir hedef seçip sadece o hedefe vuruyor.

Onun dışında skript fena değil ^.^
Geliştirilmeli- Başarılar.
Skript İle Hile Engellemek Zor İş. Şuanda En İyisi Bu Diye Tahmin Ediyorum. Ve Yeni Hile Korumaları Ekleyeceğim tabii ki.

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anti-Aura mı geliştireceksin?
Oyuncu vurduğunda arkasına, ve hafif üstüne bir npc ışınlanacak. Kafayı nereye çevirirseniz o da çevirdiğiniz yönün tersine doğru gidecek. Yani hep arkanızda duracak.

Böyle sadece aura engellenebilir. Fakat Click-Aimbot sanırım, bu hileyi engellemek biraz zor. Aura gibi otomatik vuruyor ama bir hedef seçip sadece o hedefe vuruyor.

Onun dışında skript fena değil ^.^
Geliştirilmeli- Başarılar.
Hocam 1.8 huzunide kill auradan mobları kapatabiliyoruz :D Steve v.s gelse adama daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Skript İle Hile Engellemek Zor İş. Şuanda En İyisi Bu Diye Tahmin Ediyorum. Ve Yeni Hile Korumaları Ekleyeceğim tabii ki.
Geliştirilirse güzel bir skript olacağına inanıyorum.
- Sneak da engellenebilir.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Playerin kafasının 1 blok arkasını {_auraspawn} olarak setleyeceksin yapabilirsen gerisi gelir.
Skript ile engellemek zor, Fakat yapılabilir.
Kafayı her oynattığında vücudunun tam arkasında kalan {_auraspawn} variablesine ışınlayacaksın.

Hocam 1.8 huzunide kill auradan mobları kapatabiliyoruz :D Steve v.s gelse adama daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Geliştirilirse güzel bir skript olacağına inanıyorum.
- Sneak da engellenebilir.
NPC den kastım
Eklenti yazarının nickinin bulunduğu bir npc? Yani nasıl açıklanabilir ki ''Steve'' çakması? Yaşamayan oyuncu..

S

Switcher

Ziyaretçi
Kod:
if {_1} is not set :
        set {_1} to true
    {_1} is true
    set {_1} to false
Bu ne ? Ayrıca on any move lag yapar

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende Bilmiyorum Desem :D Bu Skript 2 Ay Önce Yaptım ve Skript Bilgim Azdı O Zamanlar Neden Öyle bir şey Yazmışım Bende Bilmiyorum. Yeni Olarak Sadece Kill Aura Eklendi :D

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
#Speed Hack
on any move:
    player's gamemode is not creative
    if {_1} is not set :
        set {_1} to true
    {_1} is true
    set {_1} to false
    set {_2} to location of player
    wait 0.5 second
    set y-coord of {_2} to y-coord of location of player
    if distance between {_2} and player is bigger than 6:
        broadcast "{@prefix} {@speed-hack-broadcast-msg}"
        kick the player due to "{@prefix} {@speed-hack-kick-msg}"
    set {_1} to true

:( "on any move" eventi Skriptte every 0.1 ticks gibi bir şey. Veriable kullanmasan bile o kadar hızlıdır ki player'ı 5-6 kere kickler denediysen broadcaste'de fazlasıyla mesaj gönderir. Sunucunun performansı çok düşer. Skriptte emek vermişsin ama sakın sunucularda kullanmayın.

Rakato

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zombi yerine random isim verip npc ata bilirdin lakin yinede güzel bir çalışma.

Rakato

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsimini bilmeyen yoktur lakin vermeyeceğim Türk bir yapımcının yaptı antihack'de aynı sistem mevcuttu ve güzel bir şekilde çalışmaktaydı ayriyeten spigotta bulunuan 3 adet antihack aynı yöntem ile çalışmaktadır.