BeyzanurAy
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Şu En Son Açtığım Konudan Sonra Arrow Dizisini İzlemeye Başladım Ve Gerçekten Beğendim Bende Neden Minecraftta Olmasın Diye Düşünmedim Değil 
Fakat Diziden 3Bölüm İzlediğim İçin Bilgisizim Eğer Diziyi İzleyenler Varsa Bir Kaç Soruma Cevap Verebilirmi?
Bu Harita Modlu Harita Olabilir Çünkü Dizide Minecraftta Olmayan Birçok Şey Var Örneğin;
Patlayıcı,Kancalı,Ses Kaydedici,Hacklemek İçin Kullandığı Oklar Yok,Oyuna Harita,NPC Eklemek Gerekicek Vb. Şeyler
Yukardaki Anketi Cevaplarsanız Haritanın Gidişatında Bana Cidden Yardımcı Olmuş Olursunuz =)
Zaten Mod Eklesemde Maximum 10 Tane Ekleyebilirim Daha Fazlası Gereksiz Olur.
Bir Klasik Olarak Yine Ben Yatıyorum İyi Geceler Akşama Yorumlarınızı Okumak Dileğiyle Sağlıcakla Kalın!
Fakat Diziden 3Bölüm İzlediğim İçin Bilgisizim Eğer Diziyi İzleyenler Varsa Bir Kaç Soruma Cevap Verebilirmi?
Şu Gerçek Hayatında Gemi Kazasını Ve Sonrasını Hatırlaması Hangi Bölümde Bitiyor Yani Benim Yapıcağım Haritada
Direk Olarak Adadan Başlayıp Gerçek Hayata Geçmenizi Düşünüyorum
Bir Diğer Sorum İse Şu Not Defterinde Yazanları Biryerde Bulabilirmiyim?
Direk Olarak Adadan Başlayıp Gerçek Hayata Geçmenizi Düşünüyorum
Bir Diğer Sorum İse Şu Not Defterinde Yazanları Biryerde Bulabilirmiyim?
Patlayıcı,Kancalı,Ses Kaydedici,Hacklemek İçin Kullandığı Oklar Yok,Oyuna Harita,NPC Eklemek Gerekicek Vb. Şeyler
Yukardaki Anketi Cevaplarsanız Haritanın Gidişatında Bana Cidden Yardımcı Olmuş Olursunuz =)
Zaten Mod Eklesemde Maximum 10 Tane Ekleyebilirim Daha Fazlası Gereksiz Olur.
Bir Klasik Olarak Yine Ben Yatıyorum İyi Geceler Akşama Yorumlarınızı Okumak Dileğiyle Sağlıcakla Kalın!