Proje Başlatacağım Fikir İstiyorum

alpsivas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar bir proje başlatacağım.Daha önce Türkiye'de olmamış sizin istediğiniz bir proje var mı?

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
#Minigames
Splegg,DragonEscape(MobEscape),Hide And Seek,Skywars(kitli),SCB(WitherShot ile kafa fırlatır ama fastbow yaparlar),CS,Rush
Benzeri minigamesler ve Bütçe için ilk önce faction
+Hungergames(vip ekle)

alpsivas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gel Benim Projeye :D
Proje ney söyle bakam :D

Arkadaşlar projede serverı belli bir süre açıcam.Sonra kapatıcam beğenilirsen server alıcam.Vip kesinlikle olucak yoksa parayı çıkartamam.Projede plugin ya çok az yada hiç kullanılmıyıcak.Comand Block ağıırlıklı olucak.Oyunu kasabilecek kodlar için yapacam plugin.Önerlilere devam.

alpsivas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bak sana bir proje anlatayım.Pluginden iyi anlıyorsan yaparız.Kale Savaşları. Şimdi aynı Survival Gamesdeki gibi odalar olucak.Bu odalarda çeşitli mapler olacak.2 takım olacak.2 takımda her oyuncunun kendine ait sandığı olacak (bu biraz zor olur ama).Amaç: karşı takımın bayrağını kırmak. Kaleler havada olacak.İşde tnt atma makineleri falan olabilir :D . Ben comand block ile yapmak istiyorum.

Senin projene gelince ben başarabileceğimi düşünmüyorum :D .

HidesaburaUeno

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bak sana bir proje anlatayım.Pluginden iyi anlıyorsan yaparız.Kale Savaşları. Şimdi aynı Survival Gamesdeki gibi odalar olucak.Bu odalarda çeşitli mapler olacak.2 takım olacak.2 takımda her oyuncunun kendine ait sandığı olacak (bu biraz zor olur ama).Amaç: karşı takımın bayrağını kırmak. Kaleler havada olacak.İşde tnt atma makineleri falan olabilir :D . Ben comand block ile yapmak istiyorum.

Senin projene gelince ben başarabileceğimi düşünmüyorum :D .
Bende Pluginden Anlamam :D Başaramam Deme @omerci Nasıl Yaptı Orphanage'ı ? :D

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Bence Bi minigames kodlat bilen birinden Bomber mobs die Misal summon Creeper - - - {Riding:Zombie} Gibi ama ActiveEffectde görünmezlik eklicen
Zombie glnce creeper boom :D[DOUBLEPOST=1412876981,1412876926][/DOUBLEPOST]Veya Creeper Fırlatmaca bi plugin ile creeper yumurtası fırlatıon onu minigames yapabilirsin

alpsivas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@asi_turk kardeş beleşcilik nerede ve ben burda sizlerin eğlenebileceği istediğniz projeyi yapacam
@Mr.Papyon kardeşim harita yapıcam sıkıntı çıkarsa yardım alacam
@ErenBeyazkurt kardeş öyle şeyler yapmıyıcam harita yapıcam
@ProOyuncu12 güzel fikirler veriyorsun son olarak fikrini anlat şöyle tntli bişeyde yaparım biyeri tnt ile patlatıcaksınız ve kazanacaksınız :D yaparım ben :D sen fikrini son olarak anlat bi çalışmalara bugün başlamam lazım
? Fikirler

Son düzenleme:

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Komut bloklarî hakında so4un olu4sa yardımcı olurum her türlu sistem icin fikir verebilirim(vaktim olmuyor kodlari ve sistemin seklini diye bilirim). Su an hazır olan bi arena ve hidenseek minigame var eger iy8 b8r bilgisayarın varsa hic kasmaz(ama 2gb ram lik pcde oynuyorsan biz gibi biraz lag olur)