Proje ney söyle bakamGel Benim Projeye![]()
https://forum.gamer.com.tr/konu/duenya-savaslari-minecrafta-geliyor.224469/#post-1215952 Buradan BakProje ney söyle bakam![]()
Bak sana bir proje anlatayım.Pluginden iyi anlıyorsan yaparız.Kale Savaşları. Şimdi aynı Survival Gamesdeki gibi odalar olucak.Bu odalarda çeşitli mapler olacak.2 takım olacak.2 takımda her oyuncunun kendine ait sandığı olacak (bu biraz zor olur ama).Amaç: karşı takımın bayrağını kırmak. Kaleler havada olacak.İşde tnt atma makineleri falan olabilir
Bende Pluginden AnlamamBak sana bir proje anlatayım.Pluginden iyi anlıyorsan yaparız.Kale Savaşları. Şimdi aynı Survival Gamesdeki gibi odalar olucak.Bu odalarda çeşitli mapler olacak.2 takım olacak.2 takımda her oyuncunun kendine ait sandığı olacak (bu biraz zor olur ama).Amaç: karşı takımın bayrağını kırmak. Kaleler havada olacak.İşde tnt atma makineleri falan olabilir. Ben comand block ile yapmak istiyorum.
Senin projene gelince ben başarabileceğimi düşünmüyorum.
senin fikrin güzel ırk seçerek ırk savaşları falan filan ama harita yapacağım onun için daha değişik olsun savaşlardan sıkıldık bence hep aynı savaşlarolmayan şey olsun olmayan.