Proje: Hayalet

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar fikir ve önerilerinizi bana mesaj olarak atar ya da konuda paylaşırsanız hikayemde kullanabilirim ve fikirlerinizi kullandığım bölümün başında adınızın olacağından emin olabilirsiniz.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Sonu şöyle olabilir steve tam olecekken general steve olmesin diye portal acar ve minecraft dunyasina duser brinede intikam icin arkasindan gider ve kazaaam minecraft olustu :D

/-/ Minecraft artık zevk vermiyor sağol türkiyem(!) /-/

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aslında şöyle bir şey düşündüm bulundukları adaya Minecraft deniyor bu adada yaşayan eski bir uygarlığın ismi diye ve Steve'in bu bölümlerde ölmesini istemiyorum çünkü hikayenin sonu Minecraft oyunun başlangıcı olacak...Ama fikrin gerçekten müthiş...Bir kaç tane daha öneri yaparsan müthiş olur :D

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaa Hikaye Bittimi Simdi HeroBrinede Yokoldu Steve de yok oldu dünyada yok oldu hep o yesıl ısıkdan dolayı bu kadarmı ya sımdı devamını getır bence yaa dunya felan yok olmasa cok guzel olucaktı aslında .s

DEVAMINI BEKLERİM...

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
bir şey değil canım :D Devamında yeşil ışık herşeyi kareye dönüştürsün ama minecraft içindede hikaye devam etsin.(Yeşil ışık ikisininde beynini karıştırmıştı steve iyi bir insandı fakat herbrine hala intikam istiyordu)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yaa Hikaye Bittimi Simdi HeroBrinede Yokoldu Steve de yok oldu dünyada yok oldu hep o yesıl ısıkdan dolayı bu kadarmı ya sımdı devamını getır bence yaa dunya felan yok olmasa cok guzel olucaktı aslında .s

DEVAMINI BEKLERİM...
Merak Etme Öyle kolay bitirmeyeceğim ama olaylar başka bir yerde devam edecek...[DOUBLEPOST=1399993854,1399993728][/DOUBLEPOST]
bir şey değil canım :D Devamında yeşil ışık herşeyi kareye dönüştürsün ama minecraft içindede hikaye devam etsin.(Yeşil ışık ikisininde beynini karıştırmıştı steve iyi bir insandı fakat herbrine hala intikam istiyordu)
Aslında bu küp olayını pek kullanmak istemiyorum çoğu hikayede görüyorum ve bence küp olayın aksiyonunu düşürüyor yani zaten oyunda küplere alışığız bir de hikayede iyice bayıyor beni o yüzden herkes normal bir insan gibi olacak hikayemde :D :D

Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bugün bölüm yazamacağım için özür dilerim hepinizden ancak kuşkunuz olmasın yarın bu hatam telafi edilecek hepinizden özür dilerim iyi forumlar.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ilgisizliğim yüzünden hepinizden özür diliyorum sizi çok beklettim ama artık eskisi günde 3 bölüm yayınlamaya devam edeceğim. Merak etmeyim bölümleri önceden hazırlamadım çünkü önerilerinizi bekliyorum.