Proje Iptal Bize Zaman Ayıranlardan Özür Dileriz.Gerekli Açıklama Discord adresimizde.

Whoobies

Demir Madencisi
Mesajlar
267
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
264
Puanları
590
Ruh hali
Hadi yaa? Neden açılmadınız halen emektarlarım oynamak istiyoooor.
Konumu kirletmemeni rica ediyorum.Gerekli açıklama discord sunucumuzdan yapıldı.Bize gerçekten zaman ayıranlardan özürümüzü de diledik sen yavaştan plugin paketlerini araştır karma bir şey yap sonra bize kendi paketim de. Kolay gelsin.
 

Tarık Hacıoğlu

Demir Madencisi
Mesajlar
257
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
150
Puanları
350
Konumu kirletmemeni rica ediyorum.Gerekli açıklama discord sunucumuzdan yapıldı.Bize gerçekten zaman ayıranlardan özürümüzü de diledik sen yavaştan plugin paketlerini araştır karma bir şey yap sonra bize kendi paketim de. Kolay gelsin.
Sen oturup plugin paketini baştan indirmedin bunu ikimiz de biliyoruz x adlı plugin paketini editledin, ekledin. Benim şahitlerim var oturdum jarları indirdim tek tek sonra hataları giderdim, uyumlu sürümleri yükledim, sonra bugları kapattım, sonra Türkçeleştirdim, sonra sistemlerimi geliştirdim. Profesyonel olmak bunu gerektiriyor 2 hafta da yaptım bunları. Bu günde web sitemi kurdum, Market'i yaptım, site kayıt yaptım mysql ve websend felan kurdum. Bu hafta içerisinde de eksikleri gidericeğim, haritalarımı düzenleyeceğim. :) Açıklama gereksinimi duydum çünkü hakkımı yedirtmem, çünkü bana çamur atmanıza izin vermem.
 

Donov4n

Kömür Madencisi
Mesajlar
116
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
86
Puanları
290
Ruh hali
Kimse Senden Yardim İstemiyor Kardeşim Sadece Görüşünü Söyleyebilirsin gerisi onlara kalsın .

Alısılmamış Denilmesi İse kimse bu server türüne alışmadı daha . Ne Tür bi server olduğuna
Şimdi sadece açılmasını bekle . <3

Hile serbest yapın :) Kardeşim :) Yardım istemiyor senden :) daha çok :) biraz da :( ama kardeşim :) bu sunucu :) öyle bir alışılmamış ki :)

Şimdi doğruya gelelim. Forum yüzünden kötü söz kullanamıyoruz. Bu sunucu bir survival sunucu ve senin forumda dahi yaptığın bu dili bozuk bir şekilde kullanmam ve "kardeşim" şeklinde hitap etmen ne kadar kalitesiz bir yetkili olcağını gösterdi bana.

İpeksi Spawner > Spawnerleri kırarak elinize alabilir, farmını yaparak para kazanabilirsiniz. > Her sunucuda var.

Açık artırma sistemi > Oyun içindeki eşyalarınızı açık artırmaya koyabilir, para kazanabilirsiniz. > Her sunucuda var.

Köylü Ticaret > Topladığınız farm eşyalarını ihtiyacınızı değerli itemler ile takas edebilirsiniz. > Bu baya yenilikçiymiş haaa ilk defa görüyorum (!)

Ağaç Kırma > Klasik survival eklentisi olan timber eklentisi ile , hızlı odun toplayarak para kazanabilirsiniz. > OP Survival mı bu? Çok "alışılmamış"

Küfür filtreleme > Oyun içinde çoğu kötü sözü filtre eklentimiz ve rehber ekibimiz ile önleyerek daha temiz bir chat'i hedefledik. > Küfür filtresini ilk defa duyuyorum gerçekten bunun gibi bir eklentiyi baya zor yapmış / bulmuşsunuzdur. (!)

Görev sistemi > Survival sunucularının vazgeçilmez eklentisi olan meslek eklentisi tarzında görev grupları ile topladığınız itemler ile görev yaparak para kazanabilir bütün görevleri bitirdikten sonra yetki ve rütbe alabilirsiniz! > Vazgeçilmez eklentilerle dolu sunucu zaten.

Meslek sistemi ile survival oynayış tarzınıza uygun para kazanma türleri ile gerçekten aşina olduğunuz tarz ile para kazanma sistemi! > Her sunucuda var.

Rütbe Sistemi > Şimdilik 8 adet rütbe ile survival tarzına bir amaç getirerek sunucumuza bir amaç ve eğlence getirdik.En yüksek rütbe yi Vip ile eşit tutarak emek verenleri para verenlerle eş duruma getirmeyi hedefledik! > Rütbe mi? Evet. Muhtemelen X-ray serbesttir ve şikayetlerin hepsine "ss at yoksa bilmem" yazdığını düşünüyorum.

Sanal Market > Eşyalarınızı markete koyabilir, güvenli bir şekilde alış-veriş yapabilirsiniz. > Her sunucuda var.

Takas Sistemi > /Takas eklentisi ile sorunsuz ve kuşkusuz takas sistemi oluşturduk. > Her sunucuda var.

Takım sistemimiz ile sunucu içinde birlik ve dayanışmayı sağlayamak hedeflenmiştir.Takım kurmaya teşvik etmek için sunucumuza özel haftalık etkinlikler yapılacaktır. > Her sunucuda var.

Takım Savasları Etkinliği > Sunucumuza özel olan takımsavaşları ile sunucu içinde dayanışmayı ve rekabeti arttıracağını düşündüğümüz takımsavaşları etkinliği! > Evet. Her sunucuda yok. Bazılarında var.

Kasa Sistemi ile topladığınız itemleri sunucumuza özel para birimine dönüştürüp değerli itemler veya yetkiler kazanma. > Bak bu "alışılmamış"a girebilir.

Günlük Ödül Sistemi ile sunucumuzda vakit geçiren üyelerimize günlük kasa anahtarları verilerek sunucumuzda para verenin değil emek verenin üstün olması amaçlanmıştır. > Otomatik event plugini var sanırım.

Kendim survival için baya emek vermiştim. O da gayet sağlamdı. Çoğu şey Türkçe idi. Alışılmış pluginlerden kaçmıştım özel sistemler eklemiştim. Açmadım. Sırf emek verdiğim için oynanmayacaktı. Yukarıdaki listenin yanında "alışılmamış" şeylerde vardı. Bu sunucuyu açtınız ve hâla alışışmamış diyip övünüyorsunuz. Forumda böyle konuşman gerçekten uygun değil. "Kardeşim" ne? Senle kardeş olduğumuzu düşünmüyorum. Ben normal bir şekilde "Skript yardımı yapabilirim." dedim ve sen bana böyle bir tepki verdin. Başarılar diyeyim artık. İnsanlara kardeşim diye hitap etmeye devam et.
 
Mesajlar
54
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
19
Puanları
550
Ruh hali
Hadi ama ne zaman acılacak server ? discorda gelemiyorum discord tam link atarmısınız



+bu ismi nasıl degis tiricem ben 9 yasındayken acmıstım :D oyle kaldı
 

Scrapper

YASAKLANDI
Mesajlar
15
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
13
Puanları
40
Sunucu guzel. Tasarimlarida guzel. Başarılarının devamını dilerim.
 
Mesajlar
54
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
19
Puanları
550
Ruh hali
Server ne zaman acılacak lütfen bir bilgi verin
Server güzel gibi duruyor oynamak istiyorum
 
Moderatör tarafından düzenlendi:

Üst