Proje [İsim ve Skript]

SariKafaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bir proje yapmayı düşünüyorum. Çok zorlamayacak oyunun bir amacı olacak. Fikirlerinizi söyler misiniz?
Bu arada Skript ile yapılabilecek şeyler olsun çok zor fikirler vermeyin.

Örnek fikirler ;
Bayrak savaşı
Kale savaşı
Diamond toplama

Klasik olarak şeyler değilde yeni şeyler duymak isterim , yorumlarınızı bekliyorum

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Spleef :D (ben yapabilirdimde region alıp looplamak sıkıntı oldu. (2 blok boy loopluyorda) (yani 2x1 mi istedin o 2x2 oluyor öyle bir bugdan yapamadım)

SariKafaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spleef :D (ben yapabilirdimde region alıp looplamak sıkıntı oldu. (2 blok boy loopluyorda) (yani 2x1 mi istedin o 2x2 oluyor öyle bir bugdan yapamadım)
böyle bir şey istemiyorum. Zaten var olan oyunlar değil. Ne biliyim örneğin diamond toplama. Mapta dialar olcak. /dia <player> ile kaç dia kırdığını gösterecek. Bu tarz yenilikçi fikirler istiyorum.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
böyle bir şey istemiyorum. Zaten var olan oyunlar değil. Ne biliyim örneğin diamond toplama. Mapta dialar olcak. /dia <player> ile kaç dia kırdığını gösterecek. Bu tarz yenilikçi fikirler istiyorum.

Büyücü savaşları olabilir ateş büyücüsü atağa yönelik olur su büyücüsü can vs basar gibi.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
benim var sple... şaka şaka. Bak şöyle bir oyun olsun gökten diamondlar yağsın adamlar topladıklarında kiminki en yüksekse o kazansın ve ona 5 elmas versin. (gökten diamond yağdırmayı worleditte bi bölge seçip loop blocks in region "blabla": ile yapabilirsin)

SariKafaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim var sple... şaka şaka. Bak şöyle bir oyun olsun gökten diamondlar yağsın adamlar topladıklarında kiminki en yüksekse o kazansın ve ona 5 elmas versin. (gökten diamond yağdırmayı worleditte bi bölge seçip loop blocks in region "blabla": ile yapabilirsin)
İçinde PvP barındıran birşeyler istiyorum.