- En iyi cevaplar
- 0
Ahahaha Hiçbir minecraft mimarı haritanın büyüklüğüne bakmaz, tabi öğrenmen zaman alacak...'' Haftanın Yapısı '' Duyunca Büyük Bir Ümitle Girdim Ve Bu Küçük Yapıyı Görünce Hayallerim Yıkıldı![]()
Ahahaha Hiçbir minecraft mimarı haritanın büyüklüğüne bakmaz, tabi öğrenmen zaman alacak...'' Haftanın Yapısı '' Duyunca Büyük Bir Ümitle Girdim Ve Bu Küçük Yapıyı Görünce Hayallerim Yıkıldı![]()
'' Haftanın Yapısı '' Başlığı Altından Küçük Bir Yapı Çıkınca İnsan ' haha bu muyduAhahaha Hiçbir minecraft mimarı haritanın büyüklüğüne bakmaz, tabi öğrenmen zaman alacak...
Haksız kaldığın kısım küçük yapıları eleştirmen oysa Planetminecrafta girip populer projelere bakmanı öneririm, bir yapının büyüklüğüne değil orjinalliğine bakıyor ayrıca pixel art denince Türkiyede eşyaların,karakterlerin pixel artları gelmesi açıkca beni üzüyor oysa ki yabancı sitelerde olağan üstü pixelartlar yapıyorlar, küçüklük meselesi pixelartlar için geçerli.'' Haftanın Yapısı '' Başlığı Altından Küçük Bir Yapı Çıkınca İnsan ' haha bu muydu'' moduna geçiyor
Böyle Küçük Çalışmalarlar Göz Almaz hiçbir Zaman Ha Tabi Herkesin Zevkine göre değişir benim görüşüm hiçbir zaman bir 2D pixel artlar skin pixel artları ve küçük yapılar ne kadar güzel olsada Bir Önemi Yoktur
Benim İçin Her Yapıda Gerekli EN Kadar Büyük O kadar Güzel .Haksız kaldığın kısım küçük yapıları eleştirmen oysa Planetminecrafta girip populer projelere bakmanı öneririm, bir yapının büyüklüğüne değil orjinalliğine bakıyor ayrıca pixel art denince Türkiyede eşyaların,karakterlerin pixel artları gelmesi açıkca beni üzüyor oysa ki yabancı sitelerde olağan üstü pixelartlar yapıyorlar, küçüklük meselesi pixelartlar için geçerli.
Yorumun için teşşekürler.Benim İçin Her Yapıda Gerekli EN Kadar Büyük O kadar Güzel .
Abi Çok İyiyaaaaa![]()
Teşşekürler[DOUBLEPOST=1385149569,1385145044][/DOUBLEPOST]Tario uzun süredir buildini değilde gevezeliğini görüyordum bu üstüne iyi olmuşşaka maka beğendim
+1
TeşşekürlerGüzele yapı
Server Æmmit'e ait sanmıyorumshaderli fotosunu çekiyimmi istermisin ?
Hala duruyor mu bu sunucu pekiServer Æmmit'e ait sanmıyorum
İvitHala duruyor mu bu sunucu peki![]()