Project - Medieval Elder Castle || WhoIsLance&TheACT&Droshe&BlackiePie

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Sevgili Forumdaşlar!

Bu konuda sizlere @WhoIsLance @Droshe @BlackiePie ile birlikte yaptığımız bir Kaleden birkaç kare göstereceğim.
Hergün azar azar zaman harcayarak yaklaşık 2 günlük bir sürede bitmiştir. Tamamen doğaçlamadır.

Fazla uzatmadan Türk insanının en çok sevdiği yere, resimlere geçeyim en iyisi. (Resimler WhoIsLance tarafından çekilmiştir.)

Son olarak da bir Minecraft Selfie'si :D (WhoIsLance ve Ben)

Gerekli şekilde yorum yapan herkese teşekkür ederim. :)

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Yav yapılar güzel de 6-7 evle kale mi olur oranın ahiri olacak as evi olacak demircisi vs. vs bence daha bitmemiş yol var. Kulelerin altında da değişiklik yapmışsınız ama pek ise yaramamış gibi onun dışında hala güzel :)

Tapatalk ile; hala abone olmadınız mı? youtube.com/mrsarikirmizi

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav yapılar güzel de 6-7 evle kale mi olur oranın ahiri olacak as evi olacak demircisi vs. vs bence daha bitmemiş yol var. Kulelerin altında da değişiklik yapmışsınız ama pek ise yaramamış gibi onun dışında hala güzel :)

Şöyle diyeyim ;
Burası bir sunucu spawnı olacak ve bilerek önemli şeyleri buraya koyduk.
Şehir dışında da farklı binalar koyucaz, Skyrim deki gibi.

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hani halltown du bu bizi mi yiyonuz (şaka bitti buradan sonra yazacaklarım ciddi olarak algılansın) çok güzel olmuş detaylar falan tam yerinde kapı biraz daha sert hatlarla keskin şekilde yapılsa yapıya daha bi çekicilik katardı diye düşünüyorum tabi bu ufak bi ayrıntı genel olarak çok güzel olmuş ilk spawnlanan ben olabilirmiyim

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hani halltown du bu bizi mi yiyonuz (şaka bitti buradan sonra yazacaklarım ciddi olarak algılansın) çok güzel olmuş detaylar falan tam yerinde kapı biraz daha sert hatlarla keskin şekilde yapılsa yapıya daha bi çekicilik katardı diye düşünüyorum tabi bu ufak bi ayrıntı genel olarak çok güzel olmuş ilk spawnlanan ben olabilirmiyim

ilk spawnlanan sen olursun merak etme :)[DOUBLEPOST=1396357744,1396357526][/DOUBLEPOST]

Ciddi olduğunda iyi bir eleştirmen oluyorsun .. @BlackiePie selamlar B)

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

aş evi dedin beni benden aldın otur bi çay iç