- En iyi cevaplar
- 0
Project Zomboid Sistem Gereksinimleri
Oyun severler tarafından oldukça sevilen açık dünya temalı zombi oyunu Project Zomboid'in sistem gereksinimlerine gelin hep birlikte göz atalım.Project Zomboid Konusu Nedir?
2014 yılında The Indie Stone adlı bağımsız bir geliştirici tarafından piyasaya sürülen oyunun konusu post apokaliptik bir dünyada hayatta kalmaktır. Oyun sunmuş olduğu craft sistemi ve açık dünyası ile oyunculara gerçekçi bir hissiyat sunmaktadır. Oyun hali hazırda bulunan yaklaşık olarak 5 farklı haritası ve mod desteği ile emsallerinden ayrılıyor, Türkçe desteği de bulunan oyunun şu an için güncel fiyatı Steam'de 32₺ dir, yaz indirimlerinde genelde %80 ve üzeri indirim yapıldığı için satın almak için yaz indirimlerini beklemek sizin için daha kazançlı olacaktır.Project Zomboid Sistem Gereksinimleri Nedir?
Project Zomboid'in Steam sayfasında yer alan bilgilere göre işletim sistemlerine göre sistem gereksinimleri:Windows
- İşletim Sistemi: Windows 10, 64 Bit 64bit OS gereklidir
- İşlemci: Intel 2.77GHz Quad-core
- Bellek: 8Gb Ram
- Hard Disk Alanı: 5gig
- Ekran Kartı: Dedicated graphics card with 2 GB of RAM minimum, OpenGL 2.1 and GLSL 1.2 support (generally 2012 or newer)
- Ses: FMOD uyumlu ses kartı
- İşletim Sistemi: OS X 10.7.3, or later.
- İşlemci: Intel x86 (M1/M2 not supported at this time) 64bit OS gereklidir.
- Ekran Kartı: AMD or Intel Integrated (nVidia on Mac not compatible)
- İşlemci: Intel 2.77GHz Quad-core
- Ubuntu LTS 16.04/Steam Machine. Requires Libgcc 6 or higher
- Ekran Kartı: Dedicated graphics card with 2 GB of RAM minimum, OpenGL 2.1 and GLSL 1.2 support (generally 2012 or newer)