Projectiles™ | 1.8#v1.0.2 | ☺SurvivalZ☻ | ☺Muhtar Oyunu☻ |

Geliştirilmeli mi?

• Geliştirilmeli v1.1 Gelsin!

Kullanılan: 8 80.0%
  • Bence Devam Etme

Kullanılan: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Fikirlerini açıkça belirtirmisin. Her birini yapacağım.
Adanın sol tarafına katman kayalarından bir oda yap. İçine fırlatıcı yardımı ile mob spawnla.(bi buton koy oyuncu istediğinde spawnlasın.) scoreboardlar ile o mob'u öldürdüğünde 1 puan almasını sağla. Ve enchant odası ekle :) Bir fikrim daha var muhtar oyununa özel bir boss olsun lav kovası versin mesela öldüğünde. Sınırsız su olsun bossu kestikçe lavı suya döküp obsidyen kazsın ve +10 puan falan versin. Yardıma ihtiyacın olursa server açabilirsen yardımcı olurum bana özelden ulaş :)

ZedPress

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@xdzaa21 Konu ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Oradaki Amaç Köyü Geliştirmek. Yani The Sim City gibi. Aklımda Bir Kaç Olay var.
#Bir Zaman Sonra Yangın çıkacak.
#Yağmur yağacak ve sele neden olacak
Bu doğal afetleri düzeltmek de sizin elinizde olacak. Kova ile seli toplayabilirsiniz topladığınız sular ile de yangınları söndürebilirsiniz.

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
@xdzaa21 Konu ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Oradaki Amaç Köyü Geliştirmek. Yani The Sim City gibi. Aklımda Bir Kaç Olay var.
#Bir Zaman Sonra Yangın çıkacak.
#Yağmur yağacak ve sele neden olacak
Bu doğal afetleri düzeltmek de sizin elinizde olacak. Kova ile seli toplayabilirsiniz topladığınız sular ile de yangınları söndürebilirsiniz.
Onlar da güzel fikirler dostum belirttiğim gibi yardıma ihtiyacın olursa ulaşabilirsin :)