PromiseCraft.Batihost.Com Hub Sunucu /Faction/OpSkyBlock/Survival/SkyPvP ! +115 Online

Emir_PromiseCraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
SkyPvP Mapı Yenilendi Gelip Görmeye Ne Dersiniz
SkyPvP Rehber Alımımız Bulunmaktadır
Not: Gelip Rehber İstemeyin Oyunda Kalıcı Olun Ve Üyelere Yardımcı Olun Ve KüfürArgo Etmeyin Rehberllige Bir Adım Daha Yaklaşmış Olursunuz

Emir_PromiseCraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Alınttı Veya İlgi Yok Diyorsunuz Fakat
1. Vip Alanlara Cvp Veriyoruz Çünkü bir şey Satın Alacak
2. Hangi Oyuncu Soru Sorduda Bizim Cevap Vermedigimizi Gördün
3. Alıntı Map Söyleyin Bende Bırakmazsam Namerdim
4. Sunucumuzda Fazla Rehber Olmayabilir Çünkü Daha İlgili Ve Aktif Rehberler Seçiyoruz
5. En İyi Ve Sıkıntısız Şekilde Hizmet Veriyoruz

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Sunucuya az önce girdim , rehberler iş yapıyor beğendim.Skyblock sunucusunda spawnda başlamamamız bence kötü olmuş.Tekrar elimiz ile spawn yazmamız saçma olmuş.Aynı sorun skypvp sunucusunda da mevcut.Galiba haritaların bir kısmı alıntı.Onun dışında güzel emek harcanmış bir sunucu.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

PromiseCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya az önce girdim , rehberler iş yapıyor beğendim.Skyblock sunucusunda spawnda başlamamamız bence kötü olmuş.Tekrar elimiz ile spawn yazmamız saçma olmuş.Aynı sorun skypvp sunucusunda da mevcut.Galiba haritaların bir kısmı alıntı.Onun dışında güzel emek harcanmış bir sunucu.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederiz, iyi oyunlar dilerim..

PromiseCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lag sorunu sunucuya restart atilmadigindan kaynaklanmistir, ve bir süre ben yokum. Diğer yetkililere bildirirseniz lag kalmayacaktir.
TheMonsters2929'e dicek tek laf yok.. Sunucumda oynamiyor ve laf ediyor :) artik LegendCraftTR de calisiyorum iyi forumlar..

Son düzenleme: