PromiseCraft.Batihost.Com Hub Sunucu /Faction/OpSkyBlock/Survival/SkyPvP ! Rehber Alımı !

Jeregu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:alkış:PromiseCraft:alkış:
1- ) YASIM 13 14 GİRECEM
2-) %99 KOMUT BİLGİM VAR OVERLAY HARIC
3-) 7/24 DURURUM (ZORUNLU)
4-) BEN SAYGILIYIM BUYUKLERIME DAHA COK
5-) 4 SERVER KURDUM 1 HUB +150 ONLINE CEKTI
6-) SKYPEM antik.adm
7-) AFK YAZIYORUM CIKTIGIMDA
8-) VERMESEM OLUR SANIRIM (ZORUNLU DEĞİL)
:alkış: PromiseCraft :alkış:
ISTEDIGIM YETKI PLUGINER YADA SKRITPER KODLADIGIM PLUGIN PAKETI PVP SKYBLOCK FACTION (FACTION PARSBTNIN)!!

o değilde kodladığım diyor yav

PromiseCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başvurulara bakıldı, ve sizi sunucumuza bekliyoruz orda son 1 kez test edip alcacağız.

ilayda

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rehber alımı değilde Admin yada daha doğrusu yetkili alımı mevcut mu acaba?
Kişisel bilgilerim ve Minecraft Geçmişim aşağıda:

Minecraft'a 2012 yılında başladım ve yaklaşık 2 ay ara vererek oynamaya devam ettim. Bu ilk yetkili oluşum olmuyacaktır yaklaşık 20 sunucuda adminlik "OP yetkim olarak" yaptım. Oynadığım hiçbir sunucuda adminlikten yada builderlikten atılmadım. Hiçbir oyuncuya edit item vermedim gereksiz yere ban veya mute atmadım. Oynadığım sunucuda oyuncularla muhattap olup 1 - 2 oyuncu seçip bana yaklaşmasına izin veririm genelde çünkü bu oyuncular bana oyun içi istihbarat sağlıyorlar kimin hile kullandığını kimin küfür ettiğini veya ben yokken servere giren reklamcı olduğunda direk bana haber veriyorlar. Gelelim yaşıma :) Bu ekim ayında 20 yaşımı dolduracağım 21 den gün alacağım forumda 19 bittiği için 19 yazıyor ama yıl olarak 20. yaşımın içindeyim. Skype adresim mevcuttur ve bilgisayarda olduğum sürece (Günde 8 - 9 saat ile 12 - 14 saat arası değişiyor) Skype adresime 20 dakikada bir kontrol ediyorum.

Eğer Rehber değilde yetkili alımı yaparsanız bana ulaşın özelden.

PromiseCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rehber alımı değilde Admin yada daha doğrusu yetkili alımı mevcut mu acaba?
Kişisel bilgilerim ve Minecraft Geçmişim aşağıda:

Minecraft'a 2012 yılında başladım ve yaklaşık 2 ay ara vererek oynamaya devam ettim. Bu ilk yetkili oluşum olmuyacaktır yaklaşık 20 sunucuda adminlik "OP yetkim olarak" yaptım. Oynadığım hiçbir sunucuda adminlikten yada builderlikten atılmadım. Hiçbir oyuncuya edit item vermedim gereksiz yere ban veya mute atmadım. Oynadığım sunucuda oyuncularla muhattap olup 1 - 2 oyuncu seçip bana yaklaşmasına izin veririm genelde çünkü bu oyuncular bana oyun içi istihbarat sağlıyorlar kimin hile kullandığını kimin küfür ettiğini veya ben yokken servere giren reklamcı olduğunda direk bana haber veriyorlar. Gelelim yaşıma :) Bu ekim ayında 20 yaşımı dolduracağım 21 den gün alacağım forumda 19 bittiği için 19 yazıyor ama yıl olarak 20. yaşımın içindeyim. Skype adresim mevcuttur ve bilgisayarda olduğum sürece (Günde 8 - 9 saat ile 12 - 14 saat arası değişiyor) Skype adresime 20 dakikada bir kontrol ediyorum.

Eğer Rehber değilde yetkili alımı yaparsanız bana ulaşın özelden.
Tamam bizden haber bekleyin skype : by-ekin

MeTeBeY38

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba adim metehan 15 yasındayım 6 ay boyunca LegendCraftTRde skyblockta rehberlik yaptım builder gibi yardım ettim
Minecrafta 2014 yılında başladım cogu komutları biliyortm rehber admin vs toplam 12 swde rehber 8 swde kurucu 6 sdede mod admın oldum
Asla ayrımcılık gostermedim asla edit vs item dağıtmadım swde kurucuya kızıp swyide patlatmadim Eğer beni alıcaksanız 1 haftadenersiniz eğer beğenirseniz