ProtectYourMan Plugin | MegaCrafter | Minigame!

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önsöz
Merhaba değerli forum üyeleri. Bugün yine bir plugin ile karşınızdayım. Bu sefer bir minigame yazdım. Eminim çok eğleneceğiniz bir minigame olacaktır. Adı ProtectYourMan. Şimdi anlatmaya başlayayım.

Anlatım
Öncelikle oyunda 2 takım bulunuyor. Mavi ve kırmızı. Bu normal pvp oyunu gibi görünse de pek değil. Oyun başladığında mavi takımdan bir kişi seçiliyor. Bu tamamen rastgele oluyor ve seçilen kişiye VIP deniyor. Oyunu bitirmenin 3 yolu var. VIP ölür, VIP kurtarma bölgesine ulaşır veya süre biter. VIP ölürse kırmızı takım kazanır. Diğer durumlarda ise mavi takım kazanır. Basit gibi görünse de tüm olayları hesaplamak 2 haftamı aldı. Oyun kazanıldığında takımdaki herkese kazanma ekleniyor. Kaybedenlere kaybetme ekleniyor. VIP'i öldüren kişi 20 puan alıyor ve kazanan takımdaki herkes 50 puan kazanıyor. Her öldürme 5 puan değerinde. VIP ölürse 5 puan kaybediyor. Bu VIP kendi takımını bilerek kaybettirirse diye yaptığım bir şey. Umarım anlamışsınızdır. Anlamadığınız yerleri aşağıda verdiğim iletişim adresinden iletebilirsiniz.

Komutlar

/pym arena oluştur <isim> Arena oluşturur.
/pym arena <arena> kaldır Belirlenen arenayı kaldırır.
/pym arena <arena> ayarla lobi kırmızı Kırmızı takımın lobisini ayarlar.
/pym arena <arena> ayarla lobi mavi Mavi takımın lobisini ayarlar.
/pym arena <arena> ayarla spawn kırmızı Kırmızı takımın spawnını ayarlar.
/pym arena <arena> ayarla spawn mavi Mavi takımın spawnını ayarlar.
/pym arena <arena> ayarla vipkurtarma VIP kurtarma bölgesini belirler.
/pym arena <arena> ayarla oyunsonu Oyun bittiğinde gidilecek yeri belirler.
/pym arena <arena> mavi ekle <oyuncu> Mavi takıma oyuncu ekler.
/pym arena <arena> kırmızı ekle <oyuncu> Kırmızı takıma oyuncu ekler.
/pym arena <arena> ekle <oyuncu> Arenaya oyuncu ekler.
/pym arena <arena> ayarla vip <oyuncu> Arenadaki VIP'i değiştirir.
/pym arena <arena> çıkar <oyuncu> Arenadan oyuncu çıkarır.
/pym arena <arena> başlat Arenayı başlatır.
/pym arena <arena> bitir Arenayı bitirir.

/pym ayrıl Bulunulan arenadan ayrılmayı sağlar.
/pym <arena> katıl Belirtilen arenaya katılmayı sağlar.
/pym <arena> katıl kırmızı Kırmızı takıma katılmayı sağlar.
/pym <arena> katıl mavi Mavi takıma katılmayı sağlar.
/pym istatistik İstatistiklerinizi görmenizi sağlar.

Ücretlilik sebebi
Bu plugin bana çok uzun zamana mal oldu. Aslında mayısın başında gidiyordum ben. Ama sadece bu minigame'i bitirmek amacıyla dönmüştüm. Şimdi bitirdim ve artık satabiliyorum. Yazın baya fikirlerim var ve para lazım. Fazla değil. O yüzden 10 TL'lik bir fiyatı uygun buldum. Daha fazlasını hak ettiğini söyleyen arkadaşlarımı görmezden gelip 10 TL'lik bir fiyata satıyorum.

İletişim Adresim
Benimle iletişim kurmak için skype adresimi ekleyebilirsiniz. Skype: crafter.megacrafter

Hepinize iyi günler dilerim. Satın alanların adını buraya yazacağım. Alanlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum...

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel işler çıkartmaya devam et fazla arayı açma özleddik seni :D