Altın Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & SkyPvP >[oyna.provanas.com]<

Percimus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence sen bi ara survival açmıştın 1.8 pre idi bir daha pre survival server açar mısın 16 kişilik olur maksat takılmak arkadaş edinmek olur ?

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Para veriyorum bildiğin üzere bu serverlara :D Hayır kurumu niyetine açamam öyle, vds olsa yapardım.

ZeusPatroN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sihirli Kutudan en az 100 kez denedim Kumar falan ama :D diğer kutuların anahtarları gelmiyor gelse idi oradaki listede gözükürdü en az 100 kez baktm 12m den fazla gitmiştir sıktı ama artık anahtar ekleyin şu sihirli kutuya yada diğer kutuların anahtarlarınıda satın[DOUBLEPOST=1438863301,1438863189][/DOUBLEPOST]%1.5 yazmışsınız ama hiç giremiyorum listede gözükmüyor nedense hayır yani 12 m verdim 1 sıradan çıkmadı sıradan çıksa nadir çıkma şansı %2 nadirdende mistik şansı %2 fakat mistik sandık yok :)

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Sihirli Kutudan en az 100 kez denedim Kumar falan ama :D diğer kutuların anahtarları gelmiyor gelse idi oradaki listede gözükürdü en az 100 kez baktm 12m den fazla gitmiştir sıktı ama artık anahtar ekleyin şu sihirli kutuya yada diğer kutuların anahtarlarınıda satın[DOUBLEPOST=1438863301,1438863189][/DOUBLEPOST]%1.5 yazmışsınız ama hiç giremiyorum listede gözükmüyor nedense hayır yani 12 m verdim 1 sıradan çıkmadı sıradan çıksa nadir çıkma şansı %2 nadirdende mistik şansı %2 fakat mistik sandık yok :)
İşin komik kısmı bazı arkadaşlarda 3 tane alıyor 2 sıradan düşüyor. Şans işi yani :p