Altın Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & SkyPvP >[oyna.provanas.com]<

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
serverdaki şahsi sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkürler..sürç i lisan ettiysek affola.
Aslında biraz yanlış anlaşılma oldu. Ufak bir sorun çıkmış claimde pvp'de. Bende oyuna girince farkettim. Bunun için özür dilerim. Aksilikler yaşanıyor, gönül ister ki serverda takıl :) canın sağolsun yine de. İyi günler dilerim.[DOUBLEPOST=1410423029,1410368210][/DOUBLEPOST]Güncel.

tarantula2012

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim:Kaan
Aktif olarak seçiceğiniz bölüm:Mimar
Tecrübeleriniz:Gerçekten Beğene Bileceğiniz Şeyler Yapabilirim Önceden 8 Serverde Olmuştum Mimar Sonoyuncuda Hobi Olarak Mimarı Şeyler Yaparım. Creative 1 de
Günlük online süresiniz:9-10 saat
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: sevgi ile davranırım.
Yapılarınızın resim linki (Sadece builder için):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız: yok

Son düzenleme:

MBD-Provanas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Saat 19:00'da parkur etkinliği var!

Parkur etkinliği bitti! İşte screenshot:

Son düzenleme:

Onur Okyay

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim:onur
Aktif olarak seçiceğiniz bölüm:Moderatör
Tecrübeleriniz:Kendi hamachi serverim oldu.2-3 tane eski serverda adminlik,ve moderatörlük yaptım.çoğu eski server alphadan bir kaç sonraki sürümlerde.birçok deneyimim oldu.çoğu plugini kullanmayı biliyorum
Günlük online süresiniz:3-4 saat.
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: ona yardım eder,argosuz küfürsüz konuşmaya çalışırım.sorduklarına cevap verir,iyice anlatmaya oyunu öğretmeye çalışırım.

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız:istekliyim ve online olma sürem fazla.kesinlikle görev yapmak istiyorum.güvenilirim.skype-facebook hertürlü görüsebiliriz.
Not:eskilerdenim oyunu alphadan beri oynuyorum.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
İsim:onur
Aktif olarak seçiceğiniz bölüm:Moderatör
Tecrübeleriniz:Kendi hamachi serverim oldu.2-3 tane eski serverda adminlik,ve moderatörlük yaptım.çoğu eski server alphadan bir kaç sonraki sürümlerde.birçok deneyimim oldu.çoğu plugini kullanmayı biliyorum
Günlük online süresiniz:3-4 saat.
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: ona yardım eder,argosuz küfürsüz konuşmaya çalışırım.sorduklarına cevap verir,iyice anlatmaya oyunu öğretmeye çalışırım.

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız:istekliyim ve online olma sürem fazla.kesinlikle görev yapmak istiyorum.güvenilirim.skype-facebook hertürlü görüsebiliriz.
Not:eskilerdenim oyunu alphadan beri oynuyorum.
Çok az spesifik detay var, biraz daha özen gösterebilirdin. Bana emek verip zaman harcayabilecek biri lazım maalesef. Reddedildiniz.[DOUBLEPOST=1410863526,1410817908][/DOUBLEPOST]Güncel.

NickXerpiu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim: Onur
Aktif olarak seçiceğiniz bölüm:Modaratör,Rehber
Tecrübeleriniz:4 Hamachi serverda adminlik,5 bukkit serverda modaratörlük,aynı zamanda 3 bukkit serverdada rehber oldum****adan beri oynuyorum oyunu.çoğu plugini kullanmayı biliyorum.(en önemlisi we,wg)tecrübelerim var.
Günlük online süresiniz:3-4 saat(en az,okulum yüzünden)
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: Saygılı,öğretici,argosuz küfürsüz,bire bir ilgilenirim sorunlarıyla sorunlarını çözmesinde yardım eder bilgileri öğrenmesini sağlarım.
Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız:Dün konuşmuştuk,başvuru yap ihtiyaç var dedin benimde son günlerde tekrar moderatörlük yapasım geldi mesleğimi özlemişim :) okul çok yoruyor okuldan dönünce ilgilenilicek birşeyler istiyorum.verimle serverin gelişmesinde yardımcı olabilirim.görev yapmayı istiyorum.zaten çok ihtiyaç var demiştiniz bende o yüzden başvuruyorum.
Dip not:Servere çok emek vereceğim.kendi serverimmiş gibi uğraşacağım.tabii ki seçilirsem.ayrıntılı görüşebiliriz istersen :)

Son düzenleme:

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
İsim: Onur
Aktif olarak seçiceğiniz bölüm:Modaratör,Rehber
Tecrübeleriniz:4 Hamachi serverda adminlik,5 bukkit serverda modaratörlük,aynı zamanda 3 bukkit serverdada rehber oldum****adan beri oynuyorum oyunu.çoğu plugini kullanmayı biliyorum.(en önemlisi we,wg)tecrübelerim var.
Günlük online süresiniz:3-4 saat(en az,okulum yüzünden)
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: Saygılı,öğretici,argosuz küfürsüz,bire bir ilgilenirim sorunlarıyla sorunlarını çözmesinde yardım eder bilgileri öğrenmesini sağlarım.
Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız:Dün konuşmuştuk,başvuru yap ihtiyaç var dedin benimde son günlerde tekrar moderatörlük yapasım geldi mesleğimi özlemişim :) okul çok yoruyor okuldan dönünce ilgilenilicek birşeyler istiyorum.verimle serverin gelişmesinde yardımcı olabilirim.görev yapmayı istiyorum.zaten çok ihtiyaç var demiştiniz bende o yüzden başvuruyorum.
Onur şimdi ben moderator olacak arkadaşları 2 hafta izliyorum en az, başlamak istiyorsan denemene eğer, rehber yapıcağım.

solza

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
mod başvurusu burdanmı[DOUBLEPOST=1411142096,1411140792][/DOUBLEPOST]Başvuru formu Mod
İsim:Aybars
Aktif olarak seçiceğiniz bölüm:sv düzeni
Tecrübeleriniz:batihostun resmi ve bazı serverlarında adminlik
Günlük online süresiniz:2 saat
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız:yaşına göre anlayışlı
Yapılarınızın resim linki (Sadece builder için):
Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız:world edit kodlarını yetecek kadar bilme