Altın Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & SkyPvP >[oyna.provanas.com]<

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
İsim:Eren
Aktif olarak seçiceğiniz bölüm: Bulider
Tecrübeleriniz: Buliderlik ile ilgili tecrübelerim çok fazladır...
Günlük online süresiniz: Sabahtan Aksama Kadar Hatta Telefon Ile Ararsınız Gece Olsa Bile Girerim..
[DOUBLEPOST=1431415062][/DOUBLEPOST]Günlük online süresiniz: Sabahtan Aksama Kadar Hatta Telefon Ile Ararsınız Gece Olsa Bile Girerim...
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: Sorunlarını Dinler Ve Yardımcı Olmaya Calısırım...
Yapılarınızın resim linki (Sadece builder için):ht tp://hizliresim.com/a5E3A5
Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız:
Size Hizmet Etmekten Gurur Duyarım...
Reddedildiniz.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Viplerde fly olmasa , edit olmasa , viplerde 20M olmasa, 15 blaze spawnerleri olmasa iyi server aslında

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Viplerde fly olmasa , edit olmasa , viplerde 20M olmasa, 15 blaze spawnerleri olmasa iyi server aslında

Fly pvp de yasak, sadece build için izin var.
Vipler değil oyuncular para kasıyor. Kimseye 24 saat oyunda diye girme diyemem.
Server 12 aydır açık. 15 blaze varsa az toplamış diyebilirim anca.
Yinede önerini dikkate alıp birkaç ayarlama yapmaya çalışacağım.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fly pvp de yasak, sadece build için izin var.
Vipler değil oyuncular para kasıyor. Kimseye 24 saat oyunda diye girme diyemem.
Server 12 aydır açık. 15 blaze varsa az toplamış diyebilirim anca.
Yinede önerini dikkate alıp birkaç ayarlama yapmaya çalışacağım.
Hmms. Fly demek 'faction' sunucularda bile verilmiyor t_t Ayrıca build için fly izni oyuncular ve vipler arasında uçurum kadar fark yaratıyor.

Yine lapisli bir sunucuyu ele alalım ; 12 ay içinde 20.000.000 para kasılmaz, kasılamaz.. Birde bunu survival için söylersek .-.

Ayrıca spawnerleriniz kutulardan elde ediliyor kendinizi kandırmayın, ayrıca her oyuncuda 5 blaze spawner olduğunu düşünürsek :o

Minecraft Nether dünyasında maksimum 3 kale ve maksimum 9 spawner bulunur.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Hmms. Fly demek 'faction' sunucularda bile verilmiyor t_t Ayrıca build için fly izni oyuncular ve vipler arasında uçurum kadar fark yaratıyor.

Yine lapisli bir sunucuyu ele alalım ; 12 ay içinde 20.000.000 para kasılmaz, kasılamaz.. Birde bunu survival için söylersek .-.

Ayrıca spawnerleriniz kutulardan elde ediliyor kendinizi kandırmayın, ayrıca her oyuncuda 5 blaze spawner olduğunu düşünürsek :o

Minecraft Nether dünyasında maksimum 3 kale ve maksimum 9 spawner bulunur.

Fly ın sunucu çeşidiyle bir alakası yok. Türkiye sunucuları fly vermiyorsa benim suçum değil onların geriliğidir. Ayrıca fly dediğin şeyin oyuncuların buildi daha rahat yapması dışında bir yararı yok. Pvp için de yasaklı zaten, alan kişilerde farkında. Paranın o kadar kasılmasının nedeni iron spawnerları alan kişilerin 7/24 oyunda olması. Oyunda da bir kişide yüksek miktarda para var, ve o arkadaş da 24 saat oyunda aktif. Onun dışında 17 m 9 m 4 m diye ilerliyor sıralama. Ki buna rağmen bende durumu eşitlemek için kutulardan da eşya düşme olasılığı koydum. Son olarak sen blaze spawnerı bulamadın diye başkası da bulmayacak diye bir şart yok.
Ben survivala amaç verdim, eğlenmeniz ve ilerlemeniz için. Para olayından şu an bende memnun değilim ama sonradan düzenleme yapmayacağım anlamına gelmiyor. Bakalım artık bir çözüm bulmaya çalışacağım. Ama fly ve spawner konusunda biraz özeleştiri yap kendine, bunu uygulayan tek server ben değilim. Dünyadaki çoğu 200+ survival iyi serverlar böyle yapıyor.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fly ın sunucu çeşidiyle bir alakası yok. Türkiye sunucuları fly vermiyorsa benim suçum değil onların geriliğidir. Ayrıca fly dediğin şeyin oyuncuların buildi daha rahat yapması dışında bir yararı yok. Pvp için de yasaklı zaten, alan kişilerde farkında. Paranın o kadar kasılmasının nedeni iron spawnerları alan kişilerin 7/24 oyunda olması. Oyunda da bir kişide yüksek miktarda para var, ve o arkadaş da 24 saat oyunda aktif. Onun dışında 17 m 9 m 4 m diye ilerliyor sıralama. Ki buna rağmen bende durumu eşitlemek için kutulardan da eşya düşme olasılığı koydum. Son olarak sen blaze spawnerı bulamadın diye başkası da bulmayacak diye bir şart yok.
Ben survivala amaç verdim, eğlenmeniz ve ilerlemeniz için. Para olayından şu an bende memnun değilim ama sonradan düzenleme yapmayacağım anlamına gelmiyor. Bakalım artık bir çözüm bulmaya çalışacağım. Ama fly ve spawner konusunda biraz özeleştiri yap kendine, bunu uygulayan tek server ben değilim. Dünyadaki çoğu 200+ survival iyi serverlar böyle yapıyor.
Ö.M ile iletişime geçersen sevinirim t_t "dünyadaki iyi survival serverler fly veriyormuş" merak ettim y_y

MBD-Provanas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Netherda 3 kaleden fazlası bulunmaz mı? Oyuna gel 15 dakikada en az 4 tane görelim seninle birlikte. Ayrıca spawnerlar kutulardan elde ediliyor demişsin, şans kutuları oyuna ekleneli 1 hafta olmadı ve o kutulardan spawner çıkartmak Faction kolaylığında değil; survival zorluğundadır. Her şey düşünülmüştür merak etmeyiniz.

MBD-Provanas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sa arkadaslar bn TRDesTroYeR serverimiz survivaldir gelen gelir
IP=SpeedCrafter.nitrado.net

pluginler:
1=team vardir
2=altin kurek claimi var
3=koylu takas sistemi var
4=avci warpi var
5=back komutu var
6=zirhsizlara saldiramiyosunuz

ver serverde saat 2 den sonra 17/22 (normalde .D) var!!
serveri oneriyorum yani super bisey saygilar

TRDesTroYeR
Yazının sonunda "saygilar" yazmışsın. Ne kadar saygılı olduğunu reklam tekniğinden anladık. :)

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Ö.M ile iletişime geçersen sevinirim t_t "dünyadaki iyi survival serverler fly veriyormuş" merak ettim y_y

Bu yazdıklarım sadece bir kısmı, günde ortalama 5000-10000 arası kişi çeken serverlar. Kendini geliştirme, araştırma gerektirir. Biz server açıp 1 ay sonra kapatanlardan değiliz. Biz oyunculara kuyruklarını kovalattırmıyoruz. Her ay yeni şeylerle geliyoruz. Bu yeni şeyleride o fly ı satın alıp bağışta bulunan arkadaşlara borçluyuz. Şu an serverda pluginlere 100 tl üzeri harcanma yapıldı. Bu aşağıda gördüğün de yeni spawn'ımız. Build takımı tutuldu özel;

Bu aşağıda gördüğün linkdeki server sitesi için de tasarımcı tutuldu;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bizi başkalarıyla karıştırmayın.

Son düzenleme: