Altın Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & SkyPvP >[oyna.provanas.com]<

TheHeroes

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim:Kerem
Aktif olarak seçeceğiniz bölüm:Moderatör
Tecrübeleriniz: Daha önce birçok survival ve faction serverde görev aldım.(survival ağırlıklı)Plugin bilgim yüksek.
Günlük online süreniz: Okul bittikten sonra 7/24 şuanda ortalama 6 7 saat onlineyim.
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız:İlk önce üslubuna bakar seviyesine iner onun anlıyabileceği bir dille derdini dinler,cevabını veririm.
Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız: Skype adresim;Kerem.ozdemir48

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Sw Güzel Yanliz Adalet PATATES EN Ufak Küfürde Rehber Zaten Bebe Anası Kızıyor Küfür Etmeye 2 bilemedin 3 saat mute atiyor Dedigim Gibi Server Adaleti Patates Çöp Oyuncu Nick:TheCriesOFNight
[25.05.2015 08:34:35] TheCriesOFNight: +16 skypeli team aranir.
[25.05.2015 08:34:42] MCSahin: Neden 20 degil :D.
[25.05.2015 08:34:50] AZE_ikow: ))
[25.05.2015 08:34:55] TheCriesOFNight: Küfür edersem mute atican gevezelik yapma o yüzden.
------------
[25.05.2015 08:49:11] TheCriesOFNight: AykutSonmez skype versene an**ni s******

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Evet Küfürmü Ettim Orada * Kullandim rehber dandik *****in teki Adalet dedigin keyfin istiyor sadece !!

+ Adamin Skypesini İstedim Yani Acıktan Sovupte Swde *****lerin Annesi Kızmasın Diye !!

Ve Orada TheCriesOFNight İsmimi Verdimki Sonra Gevezelik Yapma Die Kapis
* koyunca küfretmek doğal bir şey senin için yani ?

gurur1112

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

şu anda saat 15:30 tarih 29:05.2015 loglardan bu muhabbetin öncesini ve sonrasını görebilmen açısından tarihi ve saati yazdım bu adam özel mesajdan ve genel mesaj üzerinden yarım saat boyunca hunharca küfür etti hemde ihaleye birisi son dk da kendinden yüksek fiyat verdiği için o süre boyunca afk olan modlar yarım saatin sonunda gelip adama 10 dk mute attılar bukadar süre bukadar ağır küfür etmek nasıl 10 dk mute olabilir ? bu konuyu sorduğumda ise sadece lan dediği için mute attığını küfür etmediğini etse bile görmediğini ifade eden modlar her hangi bir sıkıntım varsa bunu admine iletmemi tembihlediler ve başlarından savdılar kısaca arkadaşlarını kolladıklarını düşündüğüm hareketlerde bulundular küfürlerin geri kalanlarını ikili arasında geçen özel mesajları ve modların tutumunu umarım loglardan görme şansın vardır

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0

şu anda saat 15:30 tarih 29:05.2015 loglardan bu muhabbetin öncesini ve sonrasını görebilmen açısından tarihi ve saati yazdım bu adam özel mesajdan ve genel mesaj üzerinden yarım saat boyunca hunharca küfür etti hemde ihaleye birisi son dk da kendinden yüksek fiyat verdiği için o süre boyunca afk olan modlar yarım saatin sonunda gelip adama 10 dk mute attılar bukadar süre bukadar ağır küfür etmek nasıl 10 dk mute olabilir ? bu konuyu sorduğumda ise sadece lan dediği için mute attığını küfür etmediğini etse bile görmediğini ifade eden modlar her hangi bir sıkıntım varsa bunu admine iletmemi tembihlediler ve başlarından savdılar kısaca arkadaşlarını kolladıklarını düşündüğüm hareketlerde bulundular küfürlerin geri kalanlarını ikili arasında geçen özel mesajları ve modların tutumunu umarım loglardan görme şansın vardır
Yani 30 dk atılacağını ben size skypedan söyledim. Adam zaten 10 dk yı yemiş çok öncesinden, ondan sonra bu küfürü etmiş. Daha sonra oyuncu servera girmediği için daha 30 dk yı henüz yememiş. Rehberde bunu sana açıklamaya çalışmış. Benim akıl sır erdiremediğim şey ben bu durumu sana anlatmama rağmen skype üzerinden niye buradan drama yapma gereği duydun ? Modların seni bana yönlendirmesi nasıl bir başdan savma olabilir ? 2 tuş uzağındayım zaten. Bana sorsan açıklamasını yapacağım yani :)

gurur1112

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
skype dan kiminle konuştuğunu karıştırdın sanırım bi yanlışlık var o işte aynı kişi den sanırım rahatsız olan benden başka bi insan var ki bu normal o küfürleri yiyen ben değildim :)

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
skype dan kiminle konuştuğunu karıştırdın sanırım bi yanlışlık var o işte aynı kişi den sanırım rahatsız olan benden başka bi insan var ki bu normal o küfürleri yiyen ben değildim :)
Serverin yeni ahlak polisi sizsiniz o zaman :p Sorunları bir de sizin masanızdan geçirmemiz gerekiyor sanırım.

Darknightmare

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunu skype:unfair12 ye söyle buraya küfür ss i koyuyorsun serverın forumunu kirletmeyin
Güncel.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Dogr

Dogruları Soylemek Yasakmi Kardes ?[DOUBLEPOST=1432998294,1432985249][/DOUBLEPOST]Arkadaslar Serverin Yetkilileri Daha çocuk "Sıctık" Dedim 1 saat mute attilar sonra "Allah ne verdiyse sovdum" onu bir yana biraktim ciddi ciddi rehberlerin Degişmesi lazim adama "sabun sür" dedim mute atti yani anliyacaginiz giripte sw nasil die bakmayin deymez "sw güzel" ama "yetkilileri patates" !! Yetkililerin İcabına Bakılması Lazım !! Serverin İyiligi İcin

Oyundaki Adım TheCriesOFNight
Yani sabah akşam ana bacı sövüyorsun thecries. Tüm rehberlere sövmüşsün yine, tabelalara sövmüşsün, hayata sövmüşsün. Sana artık sempati besledim, bak ban bile atmadım hala. Nedir sorunun yaz çözelim genç? Mantıklı bulmazsam perma-ban atacağım çünkü :)

Darknightmare

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Senin saygın küfürle herhalde abiler küfreder. Küfredeceksen def ol git parayla satılmaz ki 5 para edelim. Şayet biz 5 para ediyorsak ben seni satmak için üstüne 5 lira veririm ulan. Gelmiş burda ahlaksızca konuşuyorsun terbiyeni kim verdi sana sokak çingeneleri mi?