Altın Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & SkyPvP >[oyna.provanas.com]<

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
06.07.2015 02:22XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXStart/Stop/RestartShowing default countdown
06.07.2015 02:22XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXStart/Stop/RestartRestart requested

Dün iftar öncesi restart ı ben attım, o esnada da bir arkadaşın sorunu çözerken pluginlerde sorun oluştu. 10 dk ondan kaynaklanmış olabilir. Ve evet haklısın server hiç 50+ çekmiyor, alttaki grafiğin gösterdiği gibi:

Darknightmare

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,ben sunucunuza yeni başladım.Muhtemelen 1-2 hafta oldu,bu süre içerisinde gözlemlediğim olaylardan yola çıkarak bir eleştiri yazdım.
Rehberleriniz çok ilgisiz ayrıca bilgisiz.İlk başladığımda sandık kilitlemeyle alakalı bir kaç soru sormuştum,tp attı bişeyler denedi ama kesin cevap veremedi.Şöyle şöyle dene dedi.Deneme-yanılma yoluyla yapacaksam rehberliğin ne anlamı kaldı ki? Bence rehberler pluginlerin özelliklerini ayrıntılı bir şekilde öğrenmeli.
Küfre ve hakarete daha ağır cezalar uygulamanız lazım.Ayrıca sunucuya giren bazı kişiler siyasi konuları dile getirip spam yapıyorlar.15 dk susturma alıp yine başlıyorlar.
Bunu siz mi çevirdiniz bilmiyorum ama özellikle claim eklentisi çevirileri yanlış ve eksik.Mesela piston çalıştıracağım zaman "Claimli alanda piston çalışamaz" şeklinde bir cevap alıyorum.Arkadaşımla denedik denedik yapamadık en sonunda claimin kendi sitesinden baktım doğrusu "Claimsiz alanda piston çalışamaz" olacakmış.Ayrıca claim attığımız zaman "Claim created,/trust to share with friends." diyor.Bu tür şeyleri de Türkçe'ye çevirmeniz lazım,sunucunun eksiksiz olabilmesi için.
En son bahsetmek istediğim şey ise "gecikme sorunu".Sunucuda bazen ping 500'e kadar çıkabiliyor.Bu en fazla 10 dk sürse de oyuncuları fena halde sıkıyor.
derrick_21

O gün sana yardım eden rehber bendim.Sana demiştim ki tabelaya [private] yaz kapının üstüne as. Olmuyor deyince gelip baktım.Sana pluginde hata olduğunu daha sonra denemeni söyledim.Gelmişsin burda saçma sapan isteklerin yüzünden yardım eden rehberi şikayet ede ede attırdınız beni tekbrik ediyorum.... ,deneme yanılma bilgisizlik, sözlerini kendine saklayınız.

kurbandark67

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitrado Panelini Satıyorum Hemde Çok Uygun Fiata 150 tl değerinde 3 Server 3 aylık 52 kişilik 1 tanede 24 kişilik server + panelde 85 tl para var hepsi paypal 300 tl nitrado kredisi 400 tl almak isteyenler iletişim skype: testere_6780

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Yeni: Artık karakterlerin sağ tarafında "katledilen oyuncu sayısı" görünecek. İsimler renklendirildi!

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Herkesin yanlış anladığı bir şeyi düzeltiyim. Ben ahlak polisi değilim. Biri size 1v1 de söz verdiyse ve 5 kişi geldiyse bunun sorumlusu ben değilim karşı tarafın karaktersizliğidir. İnsanlara lagsız rahatça oynayabilecekleri ortam sunmak benim görevimdir, çaldırdırdığınız itemları restore etmek değil. Ben 24 saat boyunca loglardan sizin hareketlerinizi takip edemem. Ve şunu hatırlatırım ki ben bu serverı iş yeri olarak açmadım, hobi olarak açtım. O yüzden teknik sorunlarınız dışındaki sorunlarınız beni değil sizi ilgilendirir sadece. Müşteri hizmetleri temsilcisi zannedenler var beni hala...