Altın Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & SkyPvP >[oyna.provanas.com]<

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Benim bildiğim güncel tutmak için 12 saate bir ama sen maşallah her saat başı bir '+' yazıp düzeltip siliyorsun ne iş? Senin sunucun adam çekebilidiği kadar adam çekti daha ne kadar adam istiyorsun sen, güncel attım baktım 1 dakika sonra sen ve revival diye biri önüme geçti ikinizde çok uyanıksınız ya, ikinizide rapor ettim inşallah kalkıcak bu kadar görüntülenme vs. yazık olucak.
Teşekkür ederim, biraz daha dikkatli olmaya çalışırım. Farketmemişim, pardon. Şu an yaptığım dikkatsizlikten dolayı reklam alıyorum. Böylece hem başkasına haksızlık yapmamış, hem de sizin gönlünüz olmuştur umarım.

Son düzenleme:

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi biliyorum tatildesin ama belki başka bir yetkili görür,server çok güzel.Sabahtan akşama oynuyorum oyuncu sayısı daima 50-70 arası oluyor.Bu demek oluyor ki birçok kişi serveri seviyor oynuyor ama cidden bir süre sonra sıkıyor.Yani demek istediğim sunucuya değişiklikler lazım,arenada aşağı inmeye korkuyoruz adamların kes7 kılıçları var.Herkes çok gelişmiş (biz de dahil ve gelişmişlik de çok sıkıyor) Eskiden savunmasız oyuncu sistemi vardı şimdi o da yok aşağıda bekliyorlar inene 3-4 kişi dalıyorlar.Ayrıca plugin sayısı falan da az,yapacak bir şey kalmıyo bir süre sonra.Bence servere komple bir ekleme,düzenleme lazım.Yenilik lazım yani.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Herkesin gelişmesi sizin de gelişemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Aynı şekilde diğer insanları da düşünün. Aylardır emek veriyorlar, şu an reset bir seçenek dahi olamaz. Yeni plugin anca Eylül 15 den sonra gelebilir. Tatildeyim o zamana kadar.

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben rehber ya da builder olmak istiyorum. Başvuruyu göndereceğim ama bir sorum olacaktır. Skype vermek şart mı?

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgilendirme için çok teşekkürler.[DOUBLEPOST=1440112557,1440101419][/DOUBLEPOST]Başvuru formu (Mimar)
İsim: Ömer Türk
Aktif olarak seçeceğiniz bölüm: Mimar
Tecrübeleriniz: Daha önce 3-4 serverde mimarlık yapmışımdır.
Günlük online süresiniz: 5-6 saat
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: Onun daha sadece bir çocuk olduğunu ve olaylara daha farklı baktığını düşünürüm. Ve kendimi onun yerine koyarım. Olabildigince yardım ederim.
Yapılarınızın resim linki (Sadece builder için):
Basit bir modern ev:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Çok çatılı bir kule:

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız: Mimarlığın aksine redstone ve komut bloğu hakkında daha iyiyimdir. birçok komutlu map tasarlamışımdır. Neredeyse bütün komutları işleviyle bilir ve kullanabilirim.
Not:
Resim atmayı pek bilmiyorum. Önizleme yapın.

Son düzenleme:

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesin gelişmesi sizin de gelişemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Aynı şekilde diğer insanları da düşünün. Aylardır emek veriyorlar, şu an reset bir seçenek dahi olamaz. Yeni plugin anca Eylül 15 den sonra gelebilir. Tatildeyim o zamana kadar.
Doğru diyorsunuz,galiba reset bütün sunucu için kötü olur.Neyse yeni plugin bekliyorum :)

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Bilgilendirme için çok teşekkürler.[DOUBLEPOST=1440112557,1440101419][/DOUBLEPOST]Başvuru formu (Mimar)
İsim: Ömer Türk
Aktif olarak seçeceğiniz bölüm: Mimar
Tecrübeleriniz: Daha önce 3-4 serverde mimarlık yapmışımdır.
Günlük online süresiniz: 5-6 saat
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: Onun daha sadece bir çocuk olduğunu ve olaylara daha farklı baktığını düşünürüm. Ve kendimi onun yerine koyarım. Olabildigince yardım ederim.
Yapılarınızın resim linki (Sadece builder için):
Basit bir modern ev:

Çok çatılı bir kule:

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız: Mimarlığın aksine redstone ve komut bloğu hakkında daha iyiyimdir. birçok komutlu map tasarlamışımdır. Neredeyse bütün komutları işleviyle bilir ve kullanabilirim.
Not:
Resim atmayı pek bilmiyorum. Önizleme yapın.
Uchiha güzel yapıların var ancak şu an birini aramasak da bundan daha profesyonel yapılar yapan birisi lazım. Ileride kendini biraz daha geliştirirsen olabilir.