ProfeniX
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Nası olacak abi? Spoiler versene birazBu hafta sonuna kadar yeni pvp sistemi geliyor. İşin düşerse girip denemeni öneririm.
@Mockingjayy senin oyundaki isminde mockingjay mi?
Nası olacak abi? Spoiler versene birazBu hafta sonuna kadar yeni pvp sistemi geliyor. İşin düşerse girip denemeni öneririm.
Hayır,madgoblin uzun zaman oldu bırakalı
Haa hatırlıyorum seni.Başka serverlerde de görmüştüm.Hayır,madgoblin uzun zaman oldu bırakalı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi değişen vip özellikleriniLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.daki gibi ayrıntılı bir şekilde yazar mısın? Ve bir sorum olacak,ultra vipin p5'i ile platın p5'i farklı diyorlar bunların farkı ne acaba?
Yeni özellikler eklenecek, daha koymadım. İşlerimden vakit kaldığı gün düzenlenecek. Takipte kalın facebooktanAbi değişen vip özellikleriniLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.daki gibi ayrıntılı bir şekilde yazar mısın? Ve bir sorum olacak,ultra vipin p5'i ile platın p5'i farklı diyorlar bunların farkı ne acaba?
Teşekkürler.Platiniumda, set : Kırılmazlık 3, Dikenler 3, Koruma 5.
Ultra Vipde ise set : Kırılmazlık 4, Dikenler 4, Koruma 5.
Fakat iyi oynarsan p4 ile bile ultra giyen birisinin zırhını kırabilirsin. her şey zırhta bitmiyor.
roxan hakkımda böyle konuşabildiğine göre oyunda tanıdığım birisin. nick neydi ?@varunax
Sunucuda vanilla survival oynamak isteyen insan zaten gider oyununu oynar, kimse zorla bir şey dayatmıyor. Bu serverda kimileri para kasmayı amaçlıyor kimileri de achievementları açmayı.
Paraya olan takıntını zaten herkes biliyor, para uğruna kimliğini farklı bir şekilde ortaya koyman bile senin nasıl bir zihniyette insan olduğunu gözler önüne seriyor.
Bug viplerin yapacağı bir şeydi bir haftalığına, kapandı şu an zaten. Ben hepsini tespit edip kalıcı ban attım. Bu arkadaşta o yüzden drama yapıyor konuda; yapanlardan biriydi, sınırsız yedi. Ben cevap verme gereksinimi dahi duymuyorum. Keyfinize bakın, oyunda fazladan p5 vs yok, iyi eğlencelerVay be,kaktüsten para kasıp p5 almayı düşünüyordum.Buglar,sahtekarlıklar üst düzeydeymiş demek.Yazıklar olsun,dediğimin arkasındayım vip yoksa pvp yok.