Kritex
Engineer
- En iyi cevaplar
- 0
Yılbaşı yarışması başladı!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Maden yaparken değerli eşyalarını sanal sandık (/pv 1)'a koyabilirsin.Böylece güvende olur.tamamda claimsiz alanda pvp açıksa kötü olur ya onca emek ver bir tane hassasiyetsiz biri gelsin kessin seni nasıl olur mockin maden yaptın o kadar 3 stack elmas kastın sonra arkandan biri geldi seni kesti nasıl olur o duygu ben o duyguyu yaşadım ve çok kötüydü elmasların gitmesine üzülmedim o elmasları bulmak için verdiğim saate emeğe üzüldüm
Başklarının yaptığı başvuruları kontrol edip de başvuru yapsaydınız keşke.Maalesef kriterleriniz yeterli değil.İyi forumlarBaşvuru formu (Rehber, Reklamci, Mimar, Moderator)
İsim:Uğur
Aktif olarak seçeceğiniz bölüm:Moderator
Tecrübeleriniz:%100 en iyi serverlarda yetkili oldum.deneyimliyim.
Günlük online süresiniz:5-6 saat
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: saygılı,Küfür etmem ,serveri tanıtırım
Yapılarınızın resim linki (Sadece builder için):Builder olıyacağım için sorun yok
Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız:yok
YouNow değil ama Twitch tagı verilebilir başlangıç için. Detaylar için özelden bana ulaşın lütfen.Younow da 872 hayranım var YouNow olurmu tagLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür ederim. Siteyi de ziyaret etmeyi unutmayın:@Kritex Serverinizi ziyaret ettim ve cidden tebrik ederim çok güzel bir survival sunucu sunmuşsunuz elinize sağlık .
Saygılarımla DarkWorld
Yaşınız bölüm için yeterli değil, üzgünüm.Başvuru formu (Rehber, Reklamci, Mimar, Moderator)
İsim:Muhammet Ali.
Aktif olarak seçeceğiniz bölüm:Moderetor.
Tecrübeleriniz: 5 Ay Moderatorluk Yaptım Buyuk Serverlerde Normal Survivalda Daha Fazla.
Günlük online süresiniz:3 4 Saat.
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: Sorularına Olumlu Cevap Veririm Güzel Davranırım.
Yapılarınızın resim linki (Sadece builder için):
Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız: Özelden Skype Verebilirim.