Altın Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & SkyPvP >[oyna.provanas.com]<

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveri bırakmıştım. Yeniden başlamayı düşünüyorum. Ama bağımlılık yapıyor. :D Başlasam mı geri?

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
cevabını akşam yazacam demiştin.
Şimdi Faruk, küçük yaşlarda yetkili almamamızın sebebi çok baştan savma iş yapmaları, tecrübesizlikleri, bilgisizlikleri, ilgisizlikleri, ve verdiğimiz görev kendisine zor gelince kaçmasıdır. Biz bunu 5 kere yaşadık. O yüzden 16 yaş altı kesinlikle alım yapmıyoruz. Bundan 2 sene sonra umarım başvurunu forumda görürüz. İyi eğlenceler

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şimdi Faruk, küçük yaşlarda yetkili almamamızın sebebi çok baştan savma iş yapmaları, tecrübesizlikleri, bilgisizlikleri, ilgisizlikleri, ve verdiğimiz görev kendisine zor gelince kaçmasıdır. Biz bunu 5 kere yaşadık. O yüzden 16 yaş altı kesinlikle alım yapmıyoruz. Bundan 2 sene sonra umarım başvurunu forumda görürüz. İyi eğlenceler
off ciddimisiniz? okadar başvurdum ya ne 2 senesi dalga geçiyorum deyin ya tamam madem almiyorsunuz küçük yaştaklari bari test edin ona göre karar verin ya.