Proxy İs Detecdet Hatası Alıyorum...

BonneNouv3LLe

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu tarafından bağlantı kesildi.
Proxy is Detecdet. ( maybe a error Please reconnect your Router )

Bu hatayı başka serverlere girerken, minecraft serverime girerken herhangi bir servere girerken almıyorum ama, kendim arada sırada pluginlerle ilgileneyim diye açtığım 1.6.4 bukkit serverde tek başıma girip takılıyorum arada. 1-2 Kez çıktıktan sonra bu hata karşıma geliyor. Ve "stop" çekip tekrar açmam gerekiyor. Diğer bilgisayardan denediğimdede aynı sorun karşıma geliyor tekrar stop çekmem gerekiyor bunu sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Pluginlerinizin arasında Anti_*** pluginleri varsa, bunların bazıları girişte oyunucu sorgulaması yapar. Bazıları ip ye göre bazıları davranışa göre bazıları ise ki çok azı catpcha ile kontrol eder. Sizin ki davranış ile kontrol ediyor olabilir. Bir kaç kez girip çıkmanız, pluginin sizi bot olarak algılamasına yol açıyor olabilir. Ya da gerçekten de proxy kullanıyorsunuzdur. Plugini silerek ya da configinden ayarlayarak sorunu çözebilirsiniz.

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sorun basittir.
Bu sadece bir pluginin yanılmasıdır
Ve sanırsam kullandığınız plugin "AntiJoinBot"
Tek yapmanız gereken sunucunuza girmeden önce konsola "ajb" yazmanız yeterli.
Fakat girdikten sonra yeniden komutu girmeyi unutmayın.

lalalalaa1090909

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sorun basittir.
Bu sadece bir pluginin yanılmasıdır
Ve sanırsam kullandığınız plugin "AntiJoinBot"
Tek yapmanız gereken sunucunuza girmeden önce konsola "ajb" yazmanız yeterli.
Fakat girdikten sonra yeniden komutu girmeyi unutmayın.
Hangi Konsola Yazıcaz?[DOUBLEPOST=1387108448,1387107638][/DOUBLEPOST]
Pluginlerinizin arasında Anti_*** pluginleri varsa, bunların bazıları girişte oyunucu sorgulaması yapar. Bazıları ip ye göre bazıları davranışa göre bazıları ise ki çok azı catpcha ile kontrol eder. Sizin ki davranış ile kontrol ediyor olabilir. Bir kaç kez girip çıkmanız, pluginin sizi bot olarak algılamasına yol açıyor olabilir. Ya da gerçekten de proxy kullanıyorsunuzdur. Plugini silerek ya da configinden ayarlayarak sorunu çözebilirsiniz.
Nasıl Olacak peki plugin felan nerde

BonneNouv3LLe

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Anti cheat, anti creeper3, Antiputperes, antiwolfdupe, easy ban, no cheat plas

Pluginleri mevcut dediğin yok[DOUBLEPOST=1387128595,1387128525][/DOUBLEPOST]Proxy de kullanmıyorum ayrıca

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Anti-Cheat ve NoCheat+ birbiri ile çakışır ayrıca. Ve bunlar da o işe yarayan pluginlerdir.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adsli reslemeyi denedinmi :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BonneNouv3LLe

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eywallah saolasın, bir deniyeyim[DOUBLEPOST=1387206006,1387202595][/DOUBLEPOST]No Cheat +
Silmeme rağmen sorun çözülmedi.
açıyorum serveri, biraz beklersem girmeyip, tekrar aynı hatayı alıyorum :(