Ps 4 İçin Olan Gta 5'i Bilgisayarda Oynamak

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Birkaç gün içinde 2. el bir Playstation 4 alacağım. Yanında
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
de dahil. Ve sanırım Playstation 4'e de Rockstar Games üyeliği açarak giriyoruz. Bilgisayardakine de aynı şekilde giriyoruz. Ben direk hesabı hem bilgisayar hem Playstation 4 için kullanabilir miyim?

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar kaldırır mı oda var bide.
Crack oynuyoydum şu ana kadar kasmadan :D. Yani kaldırır.[DOUBLEPOST=1437578060,1437495403][/DOUBLEPOST]Beyler GTA 5'in içinden kod falan çıkmadı. Sadece para kodu çıktı. Onu denedim fakat kod ya hatalı yada kullanılmış dedi. Aldığım kişiyi aradım. O da denemiş fakat yapamamış. Ne yapabilirim? Destek talebi açacağım fakat nereden açılacağını bulamadım.

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yaw güvenilir yer varken tanıdık birinden almak nedir :( Arkadaş kazıklamış seni :(
Kazıklamışsa da geri veririm. Tanıdığım dediğim babamın arkadaşı.[DOUBLEPOST=1437583280,1437582716][/DOUBLEPOST]Bide oyunu tek oyunculu olarak normal oynayabiliyorum. Çok oyunculuya girince PlaystationPlus satın alın diyor. Acaba öyle yapınca mı kod gelecek?[DOUBLEPOST=1437584788][/DOUBLEPOST]Kardeşim sorunu çözdüm. Kutuda "Includes Grand Theft Auto V" yazıyormuş. Playstation 4'te de herhangi bir oyunu çok oyuncunu oynamak için PlaystationPlus gerekiyormuş (Playstation 3'te PlaystationPlus olmadan çok oyunculu oynanıyor :().