PS+ ile ücretsiz ve indirimli oyunları indirmek zorunda mıyız?

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. 6-8 aya 1500-1600 TL gibi bir fiyat verip ps4 almayı düşünüyorum. Bildiğiniz gibi, ps+ ile Oyunlarda büyük indirim, aylık ücretsiz oyunlar ve tabii ki oyunları online oynama fırsatı geliyor. Ben de yıllık ps+ üyeliği almak istiyorum. Ama bu indirimli veya ücretsiz oyunları illa da ps store' dan mı indirmek zorundayız? Aylık 70 GB kotam olduğu için bir oyun bile indirmem olanaksız. Ki biz sık sık sitemizden film indiriyoruz ve Kardeşlerim youtubeden video izleyip duruyor. Bu indirimli, ücretsiz oyunları indirmeden kutulu şekilde almanın yolu var mıdır?

uvajed339

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Evet Kardeşim Benimde Ps4'üm Var Ve Evet Kutulu Halde Gelmiyor.İlla İndirmek Zorundasın.Kutulu Olsa Dahi Ücretsiz Olanlar Genellikle Mükkemmel Oyunlar Olduğu İçin Güncelleme Paketleri Oyun Kadar Büyük Olabiliyor.Maalesef !:(

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Kardeşim Benimde Ps4'üm Var Ve Evet Kutulu Halde Gelmiyor.İlla İndirmek Zorundasın.Kutulu Olsa Dahi Ücretsiz Olanlar Genellikle Mükkemmel Oyunlar Olduğu İçin Güncelleme Paketleri Oyun Kadar Büyük Olabiliyor.Maalesef !:(
Off. Bu yüzden ps4 e yılda 150 TL vermek gelmedi içimden. Xbox gold daha mantıklı. Sonuçta asla oyun indiremeyeceğim. Ayda 1 tane bile bizim kotamızı doldurmaya yeter(60 gb). Bi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
online için 150 TL veremem ben. Tabii oyunlar kutulu şekilde kargo ile geliyorsa alırım.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dalga geçilecek neresi var şu technopatın. Forumdaki herkes dalga geçiyor. Halbuki adamlar en iyi incelemeyi yapıyor.
Doğal değiller. Benim gibi dikkat eden bir insana bile bir virgülden dolayı uyarı, ceza verebilirler. Teknik bilgileri bot gibi veriyorlar ne iş yaptıkları belli değil. Anlatıcıları asus çalışanı. Yeter mi?