Berkehan Dağlayan
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler şöyle 3 ay sıkılmayacağım bir konsol olur mu yanında Mega Pack almayı düşünüyorum bilginiz varsa söyleyebilir misiniz
PS Vita tek başına iyi gitmez.Paran olursa PS4+PS Vita paketini alırsın.Neden? Bende PS4 yok. Bence tek kötü yanı, hala CFW yok.
Yalvar yerlere yat yalvar.Ama yine aldır (Not:İkisini Bekle)para var ama izin yokbende terraria var baya pro oldum minecraft bekliyorum ondada ilk günden elmas kasayıım
![]()
valla sınavlarım falan çok iyi ama günde 3 saat oynayınca kızıyorlar ayrıca taşınılabiliri tercih ederimYalvar yerlere yat yalvar.Ama yine aldır (Not:İkisini Bekle)
Bazı PS4 oyunlarını PS Vita ilede oynıyabilirsin(Tabii PS4'ün varsa)valla sınavlarım falan çok iyi ama günde 3 saat oynayınca kızıyorlar ayrıca taşınılabiliri tercih ederim
evet galiba bunu duymuştum fakat dediğim gibi there is no permission to buy anything! ayrıca, çok sabırsızım bu yüzden minecraft ps vita beklemek çok zor!Bazı PS4 oyunlarını PS Vita ilede oynıyabilirsin(Tabii PS4'ün varsa)
Bendede PS3 var.Ve ps3'ün ilk sahibi ile plus hesabını paylaşıyoruz.Süper oyunlar veriyor plus.Örneğin bu ay NB2K14 ve Lone Survivor:The Directors Cut verdiPs3'üm var (yani gibi arkadaşlarımın çoğunda var) PS+ ile güzel oyunlar var mıdır eğer yoksa başka bir oyun konsolu önerebilir misiniz
haklısın playstatin network hesabında bence ps plus olmazsa olmaz. ama bende yokBendede PS3 var.Ve ps3'ün ilk sahibi ile plus hesabını paylaşıyoruz.Süper oyunlar veriyor plus.Örneğin bu ay NB2K14 ve Lone Survivor:The Directors Cut verdi