- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar bende gta update hata veriyordu. İnternette bulduğum büttün bilgileri toplayıp sorunumu düzelttim.
Önce ps3 ünüzden ağ ayarlına gidin ordan ağ ayarlarını telrar yapma kısmına gelin ayarlar kısmında ordan özel'i seçin. Sonra ilerleyin ve hepsine otomatik deyin. Dns kısmı ve Mtp kısmı hariç. Bu iki kısım çıkınca otomatik değilde öbür seçeneği seçeceğiz. Dns 'de dns ayarlwrına şunları gireceğiz:
139.130.4.4
61.88.88.88
Mtp ye geleincede mtp'yi 1400 yapıp kaydediyoruz. Ben sorunumu böyle çözdüm.
Eğerki hayla sorununuzu çözemediyseniz;
Yararım dokunduysa ne mutlu bana
@craft_man internette bu sorunla ilgili sıkıntı yaşayan birsürü arkadaşımız var. Bu yüzden rica etmsem konumu sabitlermisin? Yada buna benzer bir konu açıp sabitlermisiniz?
Önce ps3 ünüzden ağ ayarlına gidin ordan ağ ayarlarını telrar yapma kısmına gelin ayarlar kısmında ordan özel'i seçin. Sonra ilerleyin ve hepsine otomatik deyin. Dns kısmı ve Mtp kısmı hariç. Bu iki kısım çıkınca otomatik değilde öbür seçeneği seçeceğiz. Dns 'de dns ayarlwrına şunları gireceğiz:
139.130.4.4
61.88.88.88
Mtp ye geleincede mtp'yi 1400 yapıp kaydediyoruz. Ben sorunumu böyle çözdüm.
Eğerki hayla sorununuzu çözemediyseniz;
- Bana forumdan mesaj atın.
- Skypeden ekleyin. Skype: farukalpayminecraft
- Psn'den bana ulaşın. Psn: yeldux
- Rocstar'ın sitesinden bana ulaşın. Rockstar kullanıcı adım: Secret_wither
- Gtaturk forumundan bana ulaşın. Nickim: Secret_wither
Yararım dokunduysa ne mutlu bana
@craft_man internette bu sorunla ilgili sıkıntı yaşayan birsürü arkadaşımız var. Bu yüzden rica etmsem konumu sabitlermisin? Yada buna benzer bir konu açıp sabitlermisiniz?