ps3 sarı ışık

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sa bn imam . benim 2008 model dandirik ps3ü bilen biliyo . bunun usb şeyşisinin altındaki yerde sarı ışık yanıyor , nedendir , tamirse ne kadardır ?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İyi dayanmış rahmetli.
2008 den bu yana PS3 dayanması kolay değil.
Sarı ışık ölümüne işarettir. Geçmiş olsun. Helvasını yeriz artık.

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
birdaha denedim . açılırken yandı söndü sonra söndü arkadaş . bakalım yanacakmı tekrardan bu arada öldü geberdi hs yedi gibi şeyler yerine daha açıklayıcı olsanız olmamaı cahalum ben :( ?

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
birdaha denedim . açılırken yandı söndü sonra söndü arkadaş . bakalım yanacakmı tekrardan bu arada öldü geberdi hs yedi gibi şeyler yerine daha açıklayıcı olsanız olmamaı cahalum ben :( ?
İmam cahal çıktı
beyler ben ps7 aldım
nasılmı?
ps3*+ps4*

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sarı ışık arızası işlemci ile alakalı bir arıza. Ama pek fazla korkmana gerek yok gidip tamir ettirme şansın mevcut yada internetten videolara bakarak kendinde yapabilirsin ps3'ü çöpe atmana gerek yok. Rahmetliye ayrılma olayı'da yok.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
daha

donanımsal açıklama pls anamda anladı öldüğünü :(
Sistemin birçok sebepten dolayı bozulmuş olabilir.Fazla tozdan,sistemsel hatalardan veya donanımlardaki hatalar gibi.Bu sarı ışığın herhangi bir kalıcı çözümü yok bildiğim kadarıyla.Ha yaparsın ama bir süre sonra tekrar sarı ışık yakar.Yani artık o PS3'ten umut bekleme...