Her şekilde pcben xbox 360ımı satıp pcyi güçlendirdim memnunmusun diye sorarsan hayır çünkü xboxta internete giriliyor fakat benimki kırıktı ondan dolayı satmıştım
ps4 alacağına xbox 360al + yönleri ps4ten:
1.olarak ps4te bi oyun oynuyacaksan cd takman gerekiyor xbox 360da bikere yükleyip istediğinde açıyorsun
2.olarak xboxta internete giriliyor bilgisayarın yaptığı her görevi görüyor film bile izleyebiliyorsun (donmadan)
Peki bunu yapabilir mi?Tabikide pc, zaten önceliği daha yüksektir.
@ProJustPro @TheMissingLink Tamam pc genel olarak daha iyidir de, yerden yere vurdunuz konsolları.
CD olmadanda konsollara oyun yükleyebilirsiniz. Ayrıca ps3 cihazımdaki yüksek oyunlar bile kasmaz iken ps4'te kasacağını hiç sanmıyorum.
Ve xbox bilgisayarın her yaptığı görevi gör evet görür.![]()
Ciddiyemi aldın son yazımı..Peki bunu yapabilir mi?
![]()
2.olarak xboxta internete giriliyor bilgisayarın yaptığı her görevi görüyor film bile izleyebiliyorsun (donmadan)
Almamam mı gerekiyordu?:hmm:Ciddiyemi aldın son yazımı..![]()
Ahhh. Evet..Almamam mı gerekiyordu?:hmm:
gizli yazı...
pcyi yerden yere vurmadım xbox daha iyidir dedim sadeceTabikide pc, zaten önceliği daha yüksektir.
@ProJustPro @TheMissingLink Tamam pc genel olarak daha iyidir de, yerden yere vurdunuz konsolları.
CD olmadanda konsollara oyun yükleyebilirsiniz. Ayrıca ps3 cihazımdaki yüksek oyunlar bile kasmaz iken ps4'te kasacağını hiç sanmıyorum.
Ve xbox bilgisayarın her yaptığı görevi gör evet görür.![]()