PS4 mü PC mi acil cevap pls

ProJustPro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben xbox 360ımı satıp pcyi güçlendirdim memnunmusun diye sorarsan hayır çünkü xboxta internete giriliyor fakat benimki kırıktı ondan dolayı satmıştım
ps4 alacağına xbox 360al + yönleri ps4ten:
1.olarak ps4te bi oyun oynuyacaksan cd takman gerekiyor xbox 360da bikere yükleyip istediğinde açıyorsun
2.olarak xboxta internete giriliyor bilgisayarın yaptığı her görevi görüyor film bile izleyebiliyorsun (donmadan)

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
ben xbox 360ımı satıp pcyi güçlendirdim memnunmusun diye sorarsan hayır çünkü xboxta internete giriliyor fakat benimki kırıktı ondan dolayı satmıştım
ps4 alacağına xbox 360al + yönleri ps4ten:
1.olarak ps4te bi oyun oynuyacaksan cd takman gerekiyor xbox 360da bikere yükleyip istediğinde açıyorsun
2.olarak xboxta internete giriliyor bilgisayarın yaptığı her görevi görüyor film bile izleyebiliyorsun (donmadan)
Her şekilde pc
PS4'ün internete bağlanması aylar alıyor ve sonunda sana bir hata veriyor :/ birçok oyun donuyor.
1 xbox'da internete girmek ve online oynamak için xbox live denen bir şey var ona tonla para veriyorsun ve karşılığında ikide bir kasan sunucular ve nasıl küfrediceğini yeni öğrenmiş çocukların ve rusların bağrışmalarını alıyorsun.
Xbox'ların %70 küsürü bozuluyor (kırmızı ölüm halkası) ve xbox'unuzu onarıma gönderdiğinizde aynı şekilde geri alıyorsunuz. Microsoft bu yüzden konsolu batırdı konsollar ilk çıktıklarında mükemmeldi ama Microsoft bozdu :(
PC'de ise hızlı, kolay bağlantı, daha yüksek fps ortalaması ve birçok filmi internetten bedava izlemek var! Microsoft'un batırmadığı tek şey!
bu yüzden her zaman pc!

he bir de wii var ama :p artık spor oyunu oynarsın orda

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Tabikide pc, zaten önceliği daha yüksektir.

@ProJustPro @TheMissingLink Tamam pc genel olarak daha iyidir de, yerden yere vurdunuz konsolları. :)
CD olmadanda konsollara oyun yükleyebilirsiniz. Ayrıca ps3 cihazımdaki yüksek oyunlar bile kasmaz iken ps4'te kasacağını hiç sanmıyorum.
Ve xbox bilgisayarın her yaptığı görevi gör evet görür. :huh:

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0

@ProJustPro @TheMissingLink Tamam pc genel olarak daha iyidir de, yerden yere vurdunuz konsolları. :)
CD olmadanda konsollara oyun yükleyebilirsiniz. Ayrıca ps3 cihazımdaki yüksek oyunlar bile kasmaz iken ps4'te kasacağını hiç sanmıyorum.
Peki bunu yapabilir mi?

ProJustPro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

pcyi yerden yere vurmadım xbox daha iyidir dedim sadece

Eğer İyi Bir Bilgisayar Toplayacaksan En Az 1.500 Tlyi Gözden Çıkarman Gerek (Gta V,CS:GO Gibi Oyunlarda 30-40FPS İçin)