Psikolojik Sorun

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bu yıl özellikle çok fazla hata yaptım ve bu içimde psikolojik sorunlar yarattı bunu nasıl çözebilirim onları düşünmeden korkmadan edemiyorum... şu duayıda denedim oda olmadı
Allah'ım ben senin kulunum kulunun oğluyum,senin kudretinin altındayım,varlığım senin elindedir hakkımdaki hükmün geçerlidir
hakkımda verdiğin hüküm adaletlidir kendine verdiğin veya kitabına indirdiğin veya senin katında bulunan gayb hazinesinle seçtiğin isminle senden kuranı kalbimin baharı yapmanı
sıkıntı ve kederlerimi gidermeni dilerim

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
yaş ortalaması 14 olan bir forumda psikoloji konusu acmak ne kadar saglıklı olur bilmem :)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
En fazla ne gibi hataların olabilir ki? Hatalarından ders çıkar bir daha yapmamaya özen göster.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
peki yardım için teşekkürler kalem bey ._. ama sen hiç nette yanlış bir şey yapıp dava edilecek duruma geldin mi ?
Evet geldim hemde 2 kere biri normal biri çok ciddi şekilde. Birinde adam dava ile ilgili bir kağıdı resim cekip atmıstı çok korkmustum. Olur ya, şüpheil bilmemne internet adresine sahip 1283123123123 nolu şahıs vs. Ama bekledim aylarca gelmedi mahkeme şeyi falan. Diğerindede özür dilemiştim büyük bir olaydı hatamı telafi ettim özür diledim ufaktım ve apal gibi davranmıstım. Birdahada ne netten illegal nede kötü hiçbirşey yapmadım.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet geldim hemde 2 kere biri normal biri çok ciddi şekilde. Birinde adam dava ile ilgili bir kağıdı resim cekip atmıstı çok korkmustum. Olur ya, şüpheil bilmemne internet adresine sahip 1283123123123 nolu şahıs vs. Ama bekledim aylarca gelmedi mahkeme şeyi falan. Diğerindede özür dilemiştim büyük bir olaydı hatamı telafi ettim özür diledim ufaktım ve apal gibi davranmıstım. Birdahada ne netten illegal nede kötü hiçbirşey yapmadım.
peki şu an illegal durum yapmamam lazım ozaman

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam olarak ne yaptın ki?
1. si bende saçma buluyorum çocuk anaya küfürle tehdit edip ss aldı göstericem dedi bende skype geçmişini sildim elinde sonunda pc yi formatlicak ve 6 ay geçti üstünden diğeride 1 hafat önce oldu cr grubunda yayın açan çocuğa vel@ yazdım dalgasına ondan bi kaç dk sonra çocuk patlamadan bahsetmiş adam geldi sen patlama yayını açan çocuğa abi dedin rezil etçem seni fln fln

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
1. si bende saçma buluyorum çocuk anaya küfürle tehdit edip ss aldı göstericem dedi bende skype geçmişini sildim elinde sonunda pc yi formatlicak ve 6 ay geçti üstünden diğeride 1 hafat önce oldu cr grubunda yayın açan çocuğa vel@ yazdım dalgasına ondan bi kaç dk sonra çocuk patlamadan bahsetmiş adam geldi sen patlama yayını açan çocuğa ***** dedin rezil etçem seni fln fln
Olur böyle ufak tefek şeyler taktığın şeylere bak :D

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. si bende saçma buluyorum çocuk anaya küfürle tehdit edip ss aldı göstericem dedi bende skype geçmişini sildim elinde sonunda pc yi formatlicak ve 6 ay geçti üstünden diğeride 1 hafat önce oldu cr grubunda yayın açan çocuğa vel@ yazdım dalgasına ondan bi kaç dk sonra çocuk patlamadan bahsetmiş adam geldi sen patlama yayını açan çocuğa ***** dedin rezil etçem seni fln fln
Skypede yazılan yazılar bildiğim kadarıyla davalarda vs. Kanıt olarak gösterilmiyor. 2016 yaptığın olumsuz davranışları 2017 yapmamaya dikkat et eğer ki yaparsan 2018de yapmamaya çalış