Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lucid rüyalarla uğraşıp sürekli Lucid rüya gören insanlarda gerçek dünyada asla ve asla yapamayacaklarını başaramayacaklarını başardıkları için bu dünyayı aşırı sıkıcı buluyorlar ve aşırı asosyal oluyorlar. Hatta yeme ihtiyacı bile duymuyorlar ve bu şekilde uyurken hık diye gidiyorlar.
Bir tek O da değil bu konuyu açan şahıslar gibi bir şey bilmeden böyle şeyler aşırı basitmiş gibi bu işi yapmaya kalkışıp çok acı çekerek ölen birçok ama pek bilinmeyen insanlarda var.
Mesela bir uyarı daha vereyim. Astral seyehatteyken yüksek bir ses olursa,(Buna örnek gök gürültüsü,bomba patlaması,alarm çalması,sertçe kapıların kapanması,birden açılan yüksek seste müzik,atılan çığlık veya bağırma vb. şeyler.) Astral seyehattaki kişi ölebiliyor ya da sakat kalabiliyor felç falanda geçirebiliyor en ilginci de özürlü olabiliyor yani akli dengesini yitirip kafayı sıyırıyor yani deli oluyor.
Örnek verelim telekineziyle uğraşıyorsunuz hadi taş çatladı çat pat yapmaya başladınız ve diyelim ki ilerlettiniz kendinizi bir şey zannetiniz. Siz telekinezi yapıyorsunuz harika bir şey değil mi? Evet öyle fakat bilmiyorsunuz ki ölümünüzün ne kadar acı olacağını değil mi? Çünkü siz bir çizgi film,anime veya filmde hadi bir dizide gördünüz özendiniz araştırdınız onlar gibi olacağınıza inandınız fakat bu işi yapan en çok kanıta sahip ve araştırılmış kişi ölürken omurgası sanki defalarca kırılıyormuşçasına bir acı çekiyordu ve saatlerce durmadan boğazını yırtarcasına bağırıyordu sustuğu zamanda ise ölmüştü. Şimdi bu işe girmek mi istiyorsunuz? Yoksa Allah'a uyup bu boş işlerden vazmı geçmek istiyorsunuz?
Bu notta şurada dursun işinize yarayabilir.
Bu işlerle uğraşanların çoğusu tımarhanede diğerleri de mezarlıkta bir diğerleri ise kayıp. Nasıl kayıp acaba? Gece esrarengiz bir şekilde uyurken yatağında battaniyesi yorganı falan usulca açılıyor sonra bu kişi uyur bir vaziyette ayağa kalkarak dakikalarca dikiliyor ya dış kapıya usulca gidip çıkıyor kayboluyor ya da balkona veya pencereye gidip açıp aşağı düşüyor ve ölüyor. Ne yapıyor acaba bunu?
[DOUBLEPOST=1432241929,1432241791][/DOUBLEPOST]
Evet beybi bir bilim adamı bunun bütün inceliklerini keşfedip (!) bütün tüyolarını ve inceliğini kitaba yazıp çıkartmış.
Zaten önceleri de bilinen bir şey nasıl keşfedilsin mübarek?
Lucid rüyalarla uğraşıp sürekli Lucid rüya gören insanlarda gerçek dünyada asla ve asla yapamayacaklarını başaramayacaklarını başardıkları için bu dünyayı aşırı sıkıcı buluyorlar ve aşırı asosyal oluyorlar. Hatta yeme ihtiyacı bile duymuyorlar ve bu şekilde uyurken hık diye gidiyorlar.
Bir tek O da değil bu konuyu açan şahıslar gibi bir şey bilmeden böyle şeyler aşırı basitmiş gibi bu işi yapmaya kalkışıp çok acı çekerek ölen birçok ama pek bilinmeyen insanlarda var.
Mesela bir uyarı daha vereyim. Astral seyehatteyken yüksek bir ses olursa,(Buna örnek gök gürültüsü,bomba patlaması,alarm çalması,sertçe kapıların kapanması,birden açılan yüksek seste müzik,atılan çığlık veya bağırma vb. şeyler.) Astral seyehattaki kişi ölebiliyor ya da sakat kalabiliyor felç falanda geçirebiliyor en ilginci de özürlü olabiliyor yani akli dengesini yitirip kafayı sıyırıyor yani deli oluyor.
Örnek verelim telekineziyle uğraşıyorsunuz hadi taş çatladı çat pat yapmaya başladınız ve diyelim ki ilerlettiniz kendinizi bir şey zannetiniz. Siz telekinezi yapıyorsunuz harika bir şey değil mi? Evet öyle fakat bilmiyorsunuz ki ölümünüzün ne kadar acı olacağını değil mi? Çünkü siz bir çizgi film,anime veya filmde hadi bir dizide gördünüz özendiniz araştırdınız onlar gibi olacağınıza inandınız fakat bu işi yapan en çok kanıta sahip ve araştırılmış kişi ölürken omurgası sanki defalarca kırılıyormuşçasına bir acı çekiyordu ve saatlerce durmadan boğazını yırtarcasına bağırıyordu sustuğu zamanda ise ölmüştü. Şimdi bu işe girmek mi istiyorsunuz? Yoksa Allah'a uyup bu boş işlerden vazmı geçmek istiyorsunuz?
Bu notta şurada dursun işinize yarayabilir.
Bu işlerle uğraşanların çoğusu tımarhanede diğerleri de mezarlıkta bir diğerleri ise kayıp. Nasıl kayıp acaba? Gece esrarengiz bir şekilde uyurken yatağında battaniyesi yorganı falan usulca açılıyor sonra bu kişi uyur bir vaziyette ayağa kalkarak dakikalarca dikiliyor ya dış kapıya usulca gidip çıkıyor kayboluyor ya da balkona veya pencereye gidip açıp aşağı düşüyor ve ölüyor. Ne yapıyor acaba bunu?
[DOUBLEPOST=1432241929,1432241791][/DOUBLEPOST]
Evet beybi bir bilim adamı bunun bütün inceliklerini keşfedip (!) bütün tüyolarını ve inceliğini kitaba yazıp çıkartmış.
Zaten önceleri de bilinen bir şey nasıl keşfedilsin mübarek?
Kesinlikle haklı bir noktaya değindin. Ama gece gece biraz aşırı olmadı mı?
Ancak böyle anlattın mı laf dinleyip doğru yola ilerliyorlar.
Yapacak bir şey yok hafiften versen yine uğraşacaklar. E ben bildiğim için uyarmadığım da onlara bir şey olduğunda vicdanım rahat edecek mi?
En iyisi doğrusunu bilsinler bu işlerden tez vaz geçsinler. Zaten bu işlere başlayacaklarsa 13 yaşında falan değil en az 16 yaşındayken başlasınlar yoksa kendi vücutlarına bile zarar verebilirler ama yukarıda bu iş yapıldığında oluşabilecek riskleri yazdım zaten. Bundan gerisini keyfiniz bilir.
Uzmanlara göre en az 16 yaşta bu işlerle uğraşılırsa ufak ufak olumlu sonuçlar alınabilirmiş çünkü 16 yaş altı vücut daha gelişmiş olmadığı için ne kadar zorlarsalar zorlasınlar hiçbir olumlu sonuç alınmazmış hatta vücuda zarar verilebilirmiş ki kimi zarar kalıcıymış. En uygun yaş ise 18 - 20 - 21 arası.
Psi Wheel
Birçok insanın kendisini sırf bu yüzünden telekinetik sandığı bilimsel deney. hemen nasıl olduğunu ve yapıldığını aşama aşama anlatalım...
- öncelikle bir kağıt alıp kare olarak kesiyoruz. kağıdımız ne çok büyük ne de çok küçük olmalı. ardından x şeklinde diyagonal olarak katlıyoruz sonra utanmadan bir de + olarak katlıyoruz
- x köşelerini yukarı + köşeleri ise aşağıya doğru katlıyoruz. evet evet cidden pusula ibresine benzer 3d bir şekil elde ettiniz
- bir toplu iğne alıyoruz ve uç kısmı yukarı doğru 90 derece duracak şekilde silgimize batırıyoruz
- yaptığımız süper, hiper, mükemmel ibremizi iğnenin üzerine koyuyoruz ve işte düzeneğimiz hazırr... tek lazım olan biraz sihir.
- şimdi ellerimizi açıp, biraz mesafeyle düzeneğimzin iki yanına koyuyoruz ve biraz bekliyoruz
- veee bir de bakıyoruz ki ibre fıldır fıldır dönmeye başlamış
hemen heyecanlanmayın telekinetik falan değilsiniz, sadece ellerinizdeki ısıdan dolayı iki eliniz arasında bir hava akımı oluşuyor ve ibrenin dönmesini sağlıyor. ama önemli değil bunu bir tek siz biliyorsunuz. bu basit düzenekle birçok arkadaşınızı telekinetik olduğunuza inandırıp çeşitli hayranlar kazanabilirsiniz
Hadi öyleyse bunu da açıkla. Yüzüme gözümü kapatmayacak şekilde örtü örttüm ve kapıyı kapatıp altındaki boşluğa bir battaniye koydum. Pencereleri de kapattim ve test etmek için butun gucumle üfledim. PSİ wheel birazcık bile oynamadı. O şekilde yarım saat odaklandiktan sonra fırıldak gibi dönmeye başladı ve evet istedigim yöne istediğim hızla döndürüyordum. Durdurmak istediğimde duruyordu. Bunun hava akımıyla ne alakası olabilir.ve 13.5 yaşımdayım bi zarar verdiğini de görmedim. Verse de baş ağrısından başka bir şey değil.
Hadi öyleyse bunu da açıkla. Yüzüme gözümü kapatmayacak şekilde örtü örttüm ve kapıyı kapatıp altındaki boşluğa bir battaniye koydum. Pencereleri de kapattim ve test etmek için butun gucumle üfledim. PSİ wheel birazcık bile oynamadı. O şekilde yarım saat odaklandiktan sonra fırıldak gibi dönmeye başladı ve evet istedigim yöne istediğim hızla döndürüyordum. Durdurmak istediğimde duruyordu. Bunun hava akımıyla ne alakası olabilir.ve 13.5 yaşımdayım bi zarar verdiğini de görmedim. Verse de baş ağrısından başka bir şey değil.
Bak anlamamışsın dışarıdan gelen havadan bahsetmiyor @Astrawar3 senin iki elin arasında oluşan sıcaklıkla alakalı olan hava akımından bahsediyoruz bu hava dışarıdan gelmiyor iki elinin arasında oluşup kağıdı döndürüyor. Biraz araştırırsan rahatça bulursun ama tek istediğimiz kendimizi bir süper kahraman sanıp dışarıda tenhada iki üç kişiyi fırıldak gibi döndürüp güzel kızları öpmek. Bu asla olmayacak boşuna hayalini kurmayın.
Bak anlamamışsın dışarıdan gelen havadan bahsetmiyor @Astrawar3 senin iki elin arasında oluşan sıcaklıkla alakalı olan hava akımından bahsediyoruz bu hava dışarıdan gelmiyor iki elinin arasında oluşup kağıdı döndürüyor. Biraz araştırırsan rahatça bulursun ama tek istediğimiz kendimizi bir süper kahraman sanıp dışarıda tenhada iki üç kişiyi fırıldak gibi döndürüp güzel kızları öpmek. Bu asla olmayacak boşuna hayalini kurmayın.
Yanlız bende istediğim yöne istediğim zaman döndürebiliyorum. Bu da sıcaklıkla ilgiliyse hava akımını yönlendirme gücüm var demektir. tabii ki çalışmadan kağıdı döndürmekten ileri gidemez bu.
İşin acı kısmı uygun çalışma ile beyninize istediğiz şeyi inandırabilirsiniz
Yani siz 2 ay azimle "BÜTÜN HERŞEYİ KALDIRABİLECEM" kafasında yaşarsanız karşınızdaki cisim ister hareket etsin ister etmesin o anı istediğiniz şekilde hatırlayacaksınız ki o hatırladığınız fazla gerçekçi olacağından heryerde onu konuşacaksınız
Yani siz sadece kendi istediğinize inandırıyorsunuz kendinizi
Örneğin ateist bir kişinin cinli şeytanlı korku filmini fazla saçma bulması gibi bir olay, ama müslümanlarda o olaylar(cinler şeytanlar*) genelde korku filmi gibi anlatıldığından beyin kendini ona alıştırıyor doğal olarak gece rüyalarınızdan gündüz aklınızdan çıkmıyor
Based on true story*
Yanlız bende istediğim yöne istediğim zaman döndürebiliyorum. Bu da sıcaklıkla ilgiliyse hava akımını yönlendirme gücüm var demektir. tabii ki çalışmadan kağıdı döndürmekten ileri gidemez bu.
Kafa güzel +1
Dediğimiz şeyi araştırsaydın öyle bir şeye sahip olmadığını da idrak edecektin ki hava akımının yönünü değiştirebilirsiniz
(Beyinle ruh gücüyle falan değil elinin hareketiyle!). Hiç kendini diğer insanlarla kıyasladın mı? Hiç kendine ''Şu Allah Dostuna bile böyle bir güç bahşedilmemiş ben kimim ne yaptım ki bana bahşedilsin?'' dedin mi? İşte biz burada kaybediyoruz aslında. Hep O hayal meyal doğa üstü güçlere kafa yoracağımız kadar birazcık İron Man'i örnek alıp kendimiz bir şeyler icat etseydik zaten O güçlere pek de ihtiyacımızın olmadığını görürdük. Çok mu zor şimdi şok veren bir eldiven yapıp sokaklarda süper kahramanmış gibi dolaşmak ha? İşte mevzuda bu Süper Kahraman olup olmamak. Sanarız ki kahraman olunca el üstünde tutulacağız güzel kızlar falan tavlayacağız ama bilmeyiz ki bunların hepsi birer öyküden ibaret. Hiç kahraman olduğunu düşündün mü? Düşündüysen bir hata yaptığını düşündün mü? Mesela bir insanı kurtaramadın. İşte O zaman ne olacak sanıyorsun? Bütün seni O el üstüne tutacaklarına inandığın insanlar seni ayaklar altına alacaklar hatta dahada ileriye gidecekler suçlu sen olacaksın ve içeriye tıkılacaksın. Hayat asla O kadar kolay olmaz birisi uyandığında süper man olup uçarak adaleti savunamaz. Sabah uyanınca olabilecek sadece bir şey vardır tıpkı bana olan gibi. Sabah uyanırsın yataktan kalkarsın bir iki adım atarsın ve küt diye yere kapaklanırsın ve yerden kalkamazsın. Gücün yoktur. Dünkü gücün bu gün yoktur. Asla kendini bir şey zannetme senin tepende olan gök yüzü ve evrenden daha büyük bir şey var ve istese istediği her şeyi yapar. İsterse sana O gücü verir isterse senin normal gücünü bile alır. Bunu kimse bilemez bir tek O bilir. Ve sen hala ben O zaman şunu bunu kontrol edebiliyorum şöyle böyle bir yeteneğim özel gücüm mücüm var diye kendini kandırmaya devam edersin ta ki O sabah uyanıp yere kapaklanana kadar.
Yere kapaklanma diyorsak somut olarak algılamayın biraz düşünün başka anlamda da kapaklana bilirsiniz. Okul veya iş hayatınızda da kapaklana bilirsiniz yani sahip olduğunuz bir şeyleri kaybedebilirsiniz anlamda.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.