Psişik (Hikaye)

Hikayeyi beğendiniz mi? Daha fazla hikaye yazmamı isterseniz "Evet"e tıklayın!

• Evet. Hikayen çok iyi. Ve de devam etmelisin.

• Hayır. Hikayeni fazla beğenmedim. Kendini geliştir.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Yazımına ve anlatmana dikkat et karakterleri tanıt özelliklerini belirt bazen ''ha ne?'' diyorsun okurken.
Ayrıca ben bu hikaye de psişik bir şey görmedim.Bahsetmeye çalıştığın şey para normal olmalı ayrıca çukurdan gürültü gelmesi de para normal bir şey değildir kısaca hikayenin bu bölümün de ne psişik ne de para normal bir olay yoktur.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Hikaye güzel.Taa ki "Steve" kısmına kadar.Tabi Minecraft ile ilgili olmak zorunda ama bundan güzel bir creepypasta veya adam gibi bir hikaye çıkabilirdi.Neyse devamını bekliyorum :)
Bi' kez de Minecraft demeyin şuna Steve ismini bununla ilgili bir filmden aldım.
Yazımına ve anlatmana dikkat et karakterleri tanıt özelliklerini belirt bazen ''ha ne?'' diyorsun okurken.
Ayrıca ben bu hikaye de psişik bir şey görmedim.Bahsetmeye çalıştığın şey para normal olmalı ayrıca çukurdan gürültü gelmesi de para normal bir şey değildir kısaca hikayenin bu bölümün de ne psişik ne de para normal bir olay yoktur.
Çünkü henüz psişik bölümüne gelmedim şimdi yazmaya başlıyorum.[DOUBLEPOST=1409636661,1409636454][/DOUBLEPOST]Ayrıca fail detected. Ben Andrew'in lise zamanlarını anlatıyorum ama 17 yaşında lise son sınıf demişim orada :3 32 yaşında psikoloğum diyecektim fail fix mode on.