PSYCHO \\HUB SUNUCU ALIMLARI//

TeksasPilic

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Form Sakinleri ! Bilfiğiniz Üzere Bu Akşam Üstü Saat 16:30'Da Sunucumuzu Aktif edeceğiz.

Alım Formu :

Adım:
Yaşım:
Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri (Faciton PVP SkyBlock):
Sahip Olmak İstediğim Yetki(,Rehber,Reklamcı,Mod,Builder):
Deneyimlerim:
Eklemek İstediklerim:
Discord Adresim:
Alınanlara Dİscorddan haber verilecektir.

xDarkEfe_V2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım: efe
Yaşım:15
Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri (Faciton PVP SkyBlock): Faction skyblock
Sahip Olmak İstediğim Yetki(,Rehber,Reklamcı,Mod,Builder): rehber mod
Deneyimlerim: cogu swde yetkili oldum 6senelik taze bilgi %90
Eklemek İstediklerim: wg atmayı bilmem sadece
Discord Adresim: efecan#8914
[automerge]1525171175[/automerge]
hey alındımmı

Son düzenleme:

PsiMan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım: Mehmet
Yaşım: 22
Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri (Faciton PVP SkyBlock): Faction ve skyblock nedenini yazdım.
Sahip Olmak İstediğim Yetki(,Rehber,Reklamcı,Mod,Builder): Mod, Admin (admin yazma nedenimi yazdım!)
Deneyimlerim: Admin, Mod, Rehber, Kurucu
Eklemek İstediklerim: 1- Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri Bölümünde fc ve skyblock yazmamın sebebi o 2 sindede server açtım 2- deneyim sayısını yazmadım (örn: 2mod) çünkü saymadım ama aklınızda canlansın diye söyliyeyim 2 kere serverim oldu 1'i paralı 1'i bedeva ama ben bazı nedenlerden dolayı sunucu işini askıya aldım (parlı olanın host'u batihost) 3- açtığım serverler de fc ve skyblock açtığım için bu ikisini yazdım ama fc daha bilgiliyim, 4- İstedğiğin yetki bölümünde admin olmamasına karşın admin yazmamın sebebi serverimin olduğundan admin komutlarını üst düzey bilmem. 5-hafif skript bilgim vardır
Discord Adresim: MEHMETPRO63#6722

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adım: Mehmet
Yaşım: 22
Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri (Faciton PVP SkyBlock): Faction ve skyblock nedenini yazdım.
Sahip Olmak İstediğim Yetki(,Rehber,Reklamcı,Mod,Builder): Mod, Admin (admin yazma nedenimi yazdım!)
Deneyimlerim: Admin, Mod, Rehber, Kurucu
Eklemek İstediklerim: 1- Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri Bölümünde fc ve skyblock yazmamın sebebi o 2 sindede server açtım 2- deneyim sayısını yazmadım (örn: 2mod) çünkü saymadım ama aklınızda canlansın diye söyliyeyim 2 kere serverim oldu 1'i paralı 1'i bedeva ama ben bazı nedenlerden dolayı sunucu işini askıya aldım (parlı olanın host'u batihost) 3- açtığım serverler de fc ve skyblock açtığım için bu ikisini yazdım ama fc daha bilgiliyim, 4- İstedğiğin yetki bölümünde admin olmamasına karşın admin yazmamın sebebi serverimin olduğundan admin komutlarını üst düzey bilmem. 5-hafif skript bilgim vardır
Discord Adresim: MEHMETPRO63#6722

mod olara alındınız