PUBG ha tinh

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
Mesajlar
458
En iyi cevaplar
57
Beğeniler
426
Puanları
2,640
Ruh hali
125554

125553


PUBG HA TİNH

Ha Tinh Sanhok ortasının kuzey batı tarafında yer almaktadır. Ha Tinh, etrafındaki bazı evlerin ortasında ortada iyi bir 3 depo ve ayrıca bazı kaplarda bulunan orta bir şehirdir. Ha Tinh oraya düşen oyuncu için gerçekten harika bir ganimet sağlıyor. Özellikle ortada bir silah bulmak kolaydır.

Ha Tinh Şehir Rehberi

Ha Tinh'de Şehri 5 ana bölüme ayırdım, bu nedenle hangisine inmeye çalıştığınızı bilmek sizin için önemlidir çünkü her bir bölümün farklı çekim açısı ve farklı tutma pozisyonu vardır.

Ha Tinh Orta Kısım Evleri:

Ortada 3 depo ve 1 iki katlı ev var. Bu kısım Ha Tinh'teki ana yağma noktalarıdır.

3 Depolar bir ton silah, koruma malzemesi ve tıbbi malzeme sağlar. Ancak deponun arkasına saklanacak, bazen zor olabilen küçük bir kılıfı vardır. Aynı zamanda bu depoya yakın bir konteyner var ve bu eşya aynı zamanda konteyner çatısının içinde de ortaya çıkıyor.

2 Stories middle house, birçok penceresi olan büyük bir evdir ve aynı zamanda içinde de iyi miktarda yağma sağlar. İki katlı orta evin üzerine inmenin avantajı, düşmanlarınızı sizi tanımadan görebilmeniz, etrafınızda daha iyi bir görüş alanına sahip olmanız ve dezavantajınız, düşmanlarınız sizi çimdiklediğinde evin dışına çıkmanız zordur.



Ha Tinh Üst Kısım Evleri:

Üstte 8 ev var ve her evden her birinin 1 evinde en az 1 silahı var. Bu yüzden hangi evin karaya çıkacağına karar vermeyin, sadece paraşütünüzü alabileceğiniz en yakın eve idare edin.

Ha Tinh Ön Kısım Evleri:

Ha Tinh'in ön yüzünde küçük evler olmasına rağmen sadece 4 ev var, fakat içeride çok fazla boş alan var. Bu nedenle, eğer bu tarafa düşmek isteyen kimse varsa, bu evden yararlanın.

Ha Tinh Arka Kısım Evleri:

Ha Tinh'in arka tarafında, özellikle de yağmalamayı bitirdiğinizde Ha Tinh'de şimdiye kadarki en tehlikeli yer. Bu evler çok sayıda pencere içeriyor, bu yüzden kalan düşmanlarla bir takım dövüşünü bitirirseniz en büyük ihtimalle burada olacaklarını unutmayın. Kendi bölgelerine girmenizi ve haber vermeden size gizlice saldırmanızı bekleyeceklerdir.


Ha Tinh Su Evleri:

Su Evleri Ha Tinh'den biraz aşağı. Sadece 60 metre aşağıda, sahilde bulunan küçük bir bileşik görüyorsunuz ve buna 'Su Evleri' diyoruz. Bu küçük bileşik gerçekten çok iyi, her evde iyi miktarda boş alan ve diğer eşyalar var. Su üzerindeki yapı aynı zamanda iyi miktarda yağma sağlar.

Su evler yağma bittikten sonra. Ha Tinh Top evlerini de istila edebilirsin. Ama orada uzun süre yağmalamak için harcama yapmayın, çünkü bazen Ha Tinh üst düzey ev oyuncuları da sizi istila etmeye istekli.


Bir sonra ki konuda görüşmek dileğiyle.
 


Son düzenleme:

Üst