PUBG kaç gb

rslzd0

Allah de ve sus! Başka bir şey söylemeye değmez.
Mesajlar
129
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
86
Puanları
380
Ruh hali



PUBG Kaç GB
Merhaba "PUBG Kaç GB" adlı konuma hoş geldiniz. Bu konuda sizlere hem PUBG oyununun ne kadar yer kapladığına değineceğim, hem de oyun hakkında bir kaç bilgi vereceğim.

PUBG Nedir, Ne Değildir?
Çoğu kişinin de bildiği üzere PUBG kısa süre içerisinde gerçekten gözle görülür rağbet kazandı. İster Mobile PUBG ile, ister PUBG ile. Tabii ki kalbimizde taht kurmakla kalmadı, E-Spor dünyasına da çok hızlı bir şekilde adım attı. Şu anda birçok platform üzerinde bu oyunun yayınları vb. şeyleri yapılıyor. Peki PUBG'nin bu kadar kısa bir süre zarfında bu kadar gelişmesini hiç merak ettiniz/gözlemlediniz mi? PUBG Battle Royale oyun modu üzerine kurulmuş bir oyundur. Battle Royale'ı bir çoğumuz DayZ ile tanıdık. "H1Z1 King Of The Kill" falan derken bir anda PUBG hepsini geçti ve tahtına yerleşti. PUBG 2017 tarihinde oyuncuların karşısına sunuldu.

PUBG Oynanışı Hakkında:
İlk olarak oyunun oyna tuşuna bastıktan sonra sizi biraz bekletir, bir bakarsınız yüklenme ekranı oradan bekleme lobisi yerine gelmiş. Diyelim hepsini geçtik, olay geldi uçak kısmına. Eğer oyuna ilk kez başladıysanız ekranda sizi az da olsa bilgilendirecektir. İlk olarak uçaktan atlayın. Daha sonra biraz indikten sonra paraşütü açın. (Ha bu arada kendinize bir yer belirleyin, oraya inin. Az insanların olduğu fakat eşyaların çok bulunduğu yerlere inmeye gayret edin. Bu yerleri önceden öğrenin.) Diyelim indiniz, "lootlamak (ganimet toplamak)" için bir eve girdiniz. İlk olarak bir silah alın ve etrafınızı kolaçan edin. Eğer etrafınızda kimsenin olmadığına eminseniz diğer eşyaları da hemen toparlayın. Şunu da söyleyeyim savaşmaktan korkmayın. Yani ben evleri loot'layarak eşyalar toplayacağım gibi düşünmeyin. Çünkü rakibinizde sizin eşyalarınızdan daha iyi bir eşya olabilir. Biliyorsunuz oyunda hava destekleri(droplar) var oradan almış olabilir. Aklınızda şöyle bir soru canlanırsa ki onu da cevaplayayım eğer rakipte bizden iyi bir eşya - silah varsa biz onunla nasıl çatışalım? Şimdi bunun birkaç cevabı var. Onun iyi bir eşyaya sahip olması onun iyi oynadığı anlamına gelmez. Ve senin de illa gidip adamın önüne çıkmana gerek yok. Sonuç olarak arkasından gidip de onu öldürebilirsin veya tuzak kurabilirsin. İnternet üzerinde buna ait taktikler var. Oyunda alan sistemi var, belirli bir alan seçiliyor ve onun içerisine doğru yavaş yavaş zehirli gaz salınmaya başlanıyor. Eğer zehirli gazın içinde bir süre kalırsan can verirsin. Bu yüzden haritaya her zaman dikkat et ve alanın içerisinde kalmaya gayret et. Alan yavaş yavaş daraldıkça oyun zorlaşır bunu unutma. Mesela sen zehirli gazdan kaçarken başka birisiyle karşılaşabilirsin. Şunu söylemeliyim ki en çok oyuncu genellikle alanın ortasında olur. Veya sınırdan yani zehirli gazdan kaçmaya çalışırlar. Yani oyuncu arıyorsan gazın sınırına gitmeni tavsiye ederim. Ama dikkat et pusuya düşürebilirsiniz.


PUBG Kaç GB :
Şimdi gelelim asıl kısma aşağı kısımda size PUBG oyunun minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini verdim.


  • CPU: Intel Core i3 4340, AMD FX-6300
  • CPU SPEED: Info
  • RAM: 6 GB
  • OS: 64-Bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • VIDEO CARD: nVidia GeForce GTX 660 2GB, AMD Radeon HD 7850 2GB
  • Boş Alan: 30 GB

  • İşletim sistemi: Windows 8.1, Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-7600K veya AMD Ryzen 5-1600
  • RAM: 8GB RAM
  • Ekran kartı: AMD Radeon RX 480 veya Nvidia GTX 1060
  • Depolama alanı: 30GB boş alan

Bu konuya sırf oyunun kaç gb olduğunu öğrenmeye gelenler için en sonda tekrar yazayım. Oyun şu an için 30GB boş alan talep ediyor.

Konuyu okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi günler.
 


Moderatör tarafından düzenlendi:

Climpy

System.out.println("Hello world!");
Mesajlar
198
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
151
Puanları
730
Ruh hali
Konu güzel olmuş tebrik ederim, PUBG şu an sistemimden 19 GB yiyor :^
Screenshot_1.png
 

Üst