Pubg Mobile 1.0 güncellemesi

MrAnilcaan_K

TurboMC Plugin paketi Hizmetleri
Satıcı+
Mesajlar
126
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
44
Puanları
230
Ruh hali
Karşıdan Yüklemeler.lnk.png

Pubg Mobile 1.0 Güncellemesi ?
Merhabalar değerli Forum-Gamer üyeleri Pubg Mobile 1.0 güncellemesini beraber inceleyeceğiz
Öncelikle en güzel gelen güncelleme bence Pubg severler için Erangel 2.0 haritası ve Anti hile yazılımı oldu çünkü artık oyuncular eskisi kadar hile açamayacak buda oyundaki rank kasan arkadaşlarımızın işini kolaylaştırmış olacak.

Güncelleme ödülleri:

Eğer oyunu 8 ile 13 eylül arasında yüklerseniz Pubg Mobil den 2.888 BP, 100 AG ve Kırmızı Yarışçı Şövalye Sırt Çantası Kazanacağız sencede çok muhteşem bir ödül değil mi ?

Yeni Erangel güncellemesi:


Binadaki hatalar düzeltildi bazı binalarda buglar ve hatalar varken o hatalar ve buglar kaldırıldı. Oyun içindeki doku paketi ise güncellenerek artık daha net ekran görme imkanı sağladı ve oyun içindeki doku paketi güncellenerek yerlerdeki çimler ve suda ki dalgalarda değiştirildi.
Oyuna yeni barikatlar ve unsurlar eklendi artık düşmanlarınız her yerden çıkabilir eskisinden daha refleksli oynamanızı tavsiye ederim.

Livik haritasında gelen yeni güncellemeler ise:

Yeni Silah: M1014 sanki heyecanlanır gibi oldunuz değil mi ? evet yeni silah eklendi ve bu silahın eklenmesiyle livik haritasında da bulunan hataların çoğu düzeltildi ve görsell olarak da harita gözden geçirildi oyundaki şelale'nin görselliği değiştirildi.


Grafik Kalitesindeki yenilikler ise:


Oyuncuları en çok sevindikleri şeylerden biri olan da yeni arayüz sistemi oldu bu arayüz sisteminin kolaylığı ve şıklığıyla oyuna yeni bir hava katmış oldu ve oyunda artık bazı oyuncular karekterlerin yüzlerinden memnun değildi. Karakterler içinde muhteşem yeni tasarım geldiğini söyleyebiliriz.

Tabii ki yeni arayüzün gelmesiyle beraber oyundaki ayar menüsünde de değişmeler oldu lobi ve savaş grafikleri ikiye ayrıldı.

Silah iyileştirmeleri:

Evet oyundaki bazı silahlar için ise gerçekten çok iyi denilebilecek derecede güncellemeler gelidi örneğin Thompson artık daha hızlı atışlar yapabilir ve artık bu silaha nişangah takılabilir hale geldi thompson oyuncuların sevdiği silahlardan birine bu özelliğin gelmesi oyuncuları mutlu etti. UMP45 için ise Hasarı , Atış hızı ve Mermi hızının artığını söyleyebiliriz. Son olarak ise DBS silahı artık drop'dan değil de yerlerde bulunabilecek.

Artık Arkadaş takım davet et bölümün de Livik haritasında ki arkadaşlarınızı izleyebilirsiniz ve arkadaşlarınıza not ekleyip o notu Arkadaş Takım Davet et bölümün de görebilirsiniz.
Oyuna bir de yeni başarımlar eklenmiştir. Artık ağır silah modu için başarım ödülleri kazanabileceksiniz.

Güncellemeyi yapabilmemiz için ise gereken depolama alanı Android için 1.8 GB, iOS için ise 2.17 GB boş alan gerekecektir.

Buraya kadar okuduysan bir de güncelleme ile ilgili bir video izlemeye ne dersin.

Videoyu da izlediyseniz artık son noktaya gelmişiz demektir bir daha ki konumuzda görüşmek üzere.
 


Ekli dosyalar

  • Karşıdan Yüklemeler.lnk.png
    Karşıdan Yüklemeler.lnk.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 175
Son düzenleme:

MrAnilcaan_K

TurboMC Plugin paketi Hizmetleri
Satıcı+
Mesajlar
126
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
44
Puanları
230
Ruh hali
Umarım hazırladığım içeriği beğenmiş-sinizdir.
 

Üst